Πολιτική

Ο Τρύφωνας Φωτόπουλος στους εορτασμούς στην Μονή Αγ. Νικολάου στα Σπάτα

Ο Τρύφωνας Φωτόπουλος, Περιφερειακός Σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, παρέστη το βράδυ της Πέμπτης στον πανηγυρικό Εσπερινό που τελέσθηκε υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλείας κ.κ.Γερμανού και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωλένης κ.Αθανασίου.

Η ιερά ακολουθία εψάλη στο χώρο του προσκυνήματος το οποίο αφιερώθηκε στον Άγιο Νικόλαο μετά την εύρεση της εικόνος του Αγίου κατά τρόπο θαυμαστό, προ 200 περίπου ετών.

Το προσκύνημα στα Σπάτα είναι από τα μεγαλύτερα ετήσια προσκυνήματα σε ολόκληρη την Πελοπόννησο ενώ χιλιάδες πιστών προσέρχονται για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους αλλά και να λάβουν δύναμη και απαντοχή υπό την ευλογία της εικόνος του μεγίστου αυτού και θαυματουργού πατρός της εκκλησίας μας.   

Όπως είναι γνωστό, μεταξύ των παρεμβάσεων που δρομολογεί η Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Ελλάδας, με στόχο τη βελτίωση της προσβασιμότητας στις Ιερές Μονές της περιοχής, συμπεριλαμβάνεται και η Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σπάτα, όπου προβλέπονται κυρίως ασφαλτικές εργασίες, στη διασταύρωση προς τα Δριμαλέικα, όπως και στον δρόμο από τη διασταύρωση του χωριού Αγίου Νικολάου προς τα Τσαμέικα.

Related posts

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις 7 Ιανουαρίου στο Λευκό Οίκο- Ανατολική Μεσόγειος και Βαλκάνια στην ατζέντα

4press

Η Αντίσταση Πολιτών ανακοίνωσε :”Δεν ψηφίζουμε κανέναν”

4press

Γρηγόρης Αλεξόπουλος :Τι δήλωσε για τον α΄και β΄γύρο των εκλογών

4press