Πολιτική

Ο Φωκίωνας Ζαΐμης στην Ακράτα: Συνεχίζει τις επαφές με τοπικές επιχειρήσεις

Την καταπράσινη, παραθαλάσσια και επιβλητική Ακράτα επισκέφθηκε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης μαζί με τους συνεργάτες του.

Αρχικά ο κ. Ζαΐμης ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργο Σακελλαρόπουλο, την ταμία Μαρία Οικονομοπούλου,  το μέλος του Δ.Σ. Γιάννη Ψαράκο, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αθανάσιο Στούμπο και τον Δημοτικό Σύμβουλο Πάνο Γιαννούλη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η Ακράτα και η Αιγείρα αλλά και τα αιτήματά τους. Ενώ, στη συνέχεια επισκέφθηκε τοπικές επιχειρήσεις προκειμένου να ακούσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι  επαγγελματίες αλλά και τις προτάσεις τους.

«Ο τ. Δήμος Ακράτας εκτείνεται στα ορεινά από τα νερά της Στύγας έως και την θάλασσα και συμπεριλαμβάνει μια ποικιλία μικρομεσαίων αγροδιατροφικών και τουριστικών επιχειρήσεων (κυρίως) με μοναδική ποιότητα προϊόντων. Οι δυνατότητες της περιοχής είναι μεγάλες αλλά χρειάζεται σχεδιασμός, δουλειά και συνεργασία πολιτικών δυνάμεων. Από την πλευρά της η Περιφέρεια Δυτική Ελλάδος είναι ανοικτή σε κάθε ιδέα που αποσκοπεί στο οικονομικό και κοινωνικό συμφέρον», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

Τέλος, ο κ. Ζαΐμης επισκέφθηκε τον εξαιρετικό τεχνίτη του ξύλου από την Ακράτα κ. Κωνσταντίνο Νικολάου, ο οποίος μέσα από παραδοσιακές τεχνικές δημιουργεί πάνω σε ρίζες ελιάς μοναδικά ξυλόγλυπτα με απίστευτες λεπτομέρειες «ζωντανεύοντας» στιγμές της ιστορίας μας.

Related posts

Αναχωρεί σήμερα ο πρωθυπουργός για τις ΗΠΑ- Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του

4press

Συσκέψεις για φορολογικό και μεταναστευτικό- Σχέδιο φοροελαφρύνσεων σε επιχειρήσεις -Κίνητρα για παροχές σε εργαζομένους

4press

ΠΑΤΡΑ: Ο Ηλίας Γρηγόρης ζήτησε την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας μετά την ανάρτησή του για τον Κ. Μητσοτάκη

4press