Πολιτική

Ο Χαράλαμπος Σοφιανός στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα!

Το όραμα του Γιάννη Λέντζα για έναν Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που θέλουμε και μας αξίζει αποφάσισε να μοιραστεί ο καθηγητής Φυσικής και διοικητικός υπάλληλος του Κ.Υ. Βάρδας, Χαράλαμπος Σοφιανός, που κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία». Ο Χαράλαμπος Σοφιανός από τη Μυρσίνη αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του κ. Λέντζα τον Δήμαρχο που έχει ανάγκη ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, προκειμένου να μπει σε ένα αναπτυξιακή πορεία ο τόπος μας!

«Είμαι πολύ ευτυχής καταρτισμένοι και παραγωγικοί άνθρωποι, όπως ο Χαράλαμπος Σοφιανός, βγαίνουν στο προσκήνιο με όρεξη για προσφορά στον τόπο τους. Ο Χαράλαμπος Σοφιανός έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι ενεργός πολίτης και επιτυχημένος με ότι κι αν έχει ασχοληθεί. Πλέον, θα μπορεί να προσφέρει και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας.

«Τον Γιάννη Λέντζα τον γνώρισα μέσα από την εργασία μου στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Αυτό που μου έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή είναι η απίστευτη ενέργεια και απλότητα που έχει αυτός ο άνθρωπος. Μου πρότεινε να συμμετάσχω στην προσπάθειά του και δέχθηκα να ασχοληθώ, για πρώτη φορά, γιατί πιστεύω πως ο Γιάννης Λέντζας, αλλά και αυτός ο συνδυασμός νέων, κυρίως, ανθρώπων, που οι περισσότεροι, όπως κι εγώ, ασχολούνται για πρώτη φορά με τα κοινά του τόπου, μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, τόσο για τα μεγάλα θέματα του Δήμου μας, όσο και για τα μικρά και καθημερινά προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε. Έτσι, ώστε σε λίγα χρόνια να έχουμε έναν Δήμο που όλοι θέλουμε και μας αξίζει να έχουμε!», δήλωσε ο Χαράλαμπος Σοφιανός.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ
Ο Χαράλαμπος Σοφιανός γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και έζησε μέχρι και που τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο. Εν συνεχεία μετακόμισε με την οικογένειά του στη Μυρσίνη και φοίτησε στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Λεχαινών. Σπούδασε στο Σχολή Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πήρε το πτυχίο του, εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και επέστρεψε στη Μυρσίνη όπου ζει μέχρι και σήμερα.
Από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 εργάστηκε ως καθηγητής Φυσικής-Χημείας σε Φροντιστήρια των Λεχαινών, της Ανδραβίδας και της Βάρδας, ενώ σαν φροντιστής βρέθηκε για περισσότερο από μία δεκαετία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του σημερινού ενιαίου Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Από το 2007 άρχισε να εργάζεται σαν αναπληρωτής καθηγητής έως και το 2016, όταν και λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του παλιού διαγωνισμού ΑΣΕΠ διορίστηκε σαν διοικητικός στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, όπου και εργάζεται έως σήμερα.
Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα, υπάλληλο του ΚΕΠ Λεχαινών και έχουν δύο κόρες που φοιτούν στο Γυμνάσιο και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λεχαινών.

Related posts

Δυτική Αχαΐα – «Άφαντα» από το 2015 τα μηχανήματα μετάδοσης του Δημοτικού Συμβουλίου

4press

Στη Βουλή σήμερα το “μίνι” φορολογικό νομοσχέδιο – Μείωση του ΕΝΦΙΑ – Βελτιώσεις στις 120 δόσεις

4press

Πέτσας: Η Ελλάδα προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια

4press