Πολιτική

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ: Τη Δευτέρα στο “Πολύεδρο” η προεκλογική συγκέντρωση του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Την κεντρική προεκλογικη του συγκέντρωση πραγματοποιεί τη Δευτέρα 20 Μαιου (ώρα 7 το απόγευμα) στο “Πολυεδρο” (Κανακάρη 147 και Γεροκωστοπουλου) ο δημοσιογράφος και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της “Νέας Πάτρας” Παναγιώτης Ρηγοπουλος.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής Φιλοσοφίας της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού  κ. Διονύσης Δαββέτας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Παναγιώτης Ρηγοπουλος στην ομιλία του θα αναπτύξει με αδρες γραμμές το όραμα του για τον Πολιτισμό και το σχέδιο της “Νέας Πάτρας” για την στήριξη των γηγενων δημιουργών και την ανάδειξη της τοπικής καλλιτεχνικής παραγωγής.

Παράλληλα, θα αναπτύξει τους βασικούς άξονες του προγράμματος της “Νέας Πάτρας” για την δημιουργία νέων πολιτιστικών θεσμών και υποδομών, αλλά και την οικονομική αρωγή του εργου των ιστορικών πολιτιστικών πυλωνων της πόλης.

Την εκδήλωση θα διανθισει μουσικά η Λαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα “Εν Χορδω”, ενώ στον κήπο του “Πολυεδρου” θα αναπτυχθεί η έκθεση φωτογραφίας του Κωστή Πλέσσα, με θέμα “Πάτρα: Ενθυμησεις που προσπερνάμε”.

Related posts

Μήνυμα Διαμαντή Κανελλόπουλου για το Πολυτεχνείο

4press

Bloomberg: Σπάνε ταμπού στην ΕΕ, ανοίγει δρόμος για ριζικές αλλαγές -Η Κομισιόν γράφει ιστορία με τα 750 δισ.

4press

Δύσκολες ώρες για τον Μανώλη Γλέζο – Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

4press