Πολιτική

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ: Τη Δευτέρα στο “Πολύεδρο” η προεκλογική συγκέντρωση του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Την κεντρική προεκλογικη του συγκέντρωση πραγματοποιεί τη Δευτέρα 20 Μαιου (ώρα 7 το απόγευμα) στο “Πολυεδρο” (Κανακάρη 147 και Γεροκωστοπουλου) ο δημοσιογράφος και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της “Νέας Πάτρας” Παναγιώτης Ρηγοπουλος.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής Φιλοσοφίας της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού  κ. Διονύσης Δαββέτας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Παναγιώτης Ρηγοπουλος στην ομιλία του θα αναπτύξει με αδρες γραμμές το όραμα του για τον Πολιτισμό και το σχέδιο της “Νέας Πάτρας” για την στήριξη των γηγενων δημιουργών και την ανάδειξη της τοπικής καλλιτεχνικής παραγωγής.

Παράλληλα, θα αναπτύξει τους βασικούς άξονες του προγράμματος της “Νέας Πάτρας” για την δημιουργία νέων πολιτιστικών θεσμών και υποδομών, αλλά και την οικονομική αρωγή του εργου των ιστορικών πολιτιστικών πυλωνων της πόλης.

Την εκδήλωση θα διανθισει μουσικά η Λαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα “Εν Χορδω”, ενώ στον κήπο του “Πολυεδρου” θα αναπτυχθεί η έκθεση φωτογραφίας του Κωστή Πλέσσα, με θέμα “Πάτρα: Ενθυμησεις που προσπερνάμε”.

Related posts

Συνάντηση αντιπροσωπεία του ΠΕΑΚ Πάτρας με την ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ – ΦΩΤΟ

4press

Φωτο:Τρεις δυναμικές γυναίκες στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

4press

Σήμέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Πάτρα

4press