Πολιτική

ΠΑΤΡΑ: Ο Ηλίας Γρηγόρης ζήτησε την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας μετά την ανάρτησή του για τον Κ. Μητσοτάκη

Ζητώντας την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας και χαρακτηρίζοντας παρορμητικές και αδόκιμες τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε, απαντά ο Ηλίας Γρηγόρης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, στο σάλο που έχει προκληθεί από το πρωί της Κυριακής λόγω μιας ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στο facebook με την οποία επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό Κυριακό Μητσοτάκη για την εμφάνισή του στη συναυλία που έδινε η Πρωτοψάλτη σε δρόμους της Αθήνας χρησιμοποιώντας και εκφράσεις που δεν θεωρούνται κόσμιες (μ@λ@κ@ς).

Το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις καθώς το ανέδειξαν Αθηναϊκά ενημερωτικά sites ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία ζητώντας τη διαγραφή του κ. Γρηγόρη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε μάλιστα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτική ζωή το κλίμα της “πάνω και κάτω πλατείας”», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ανακοίνωση της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

Στο μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε και η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ζήτημα:

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις προσωπικές αναρτήσεις του Ηλία Γρηγόρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις οποίες αποδοκιμάζουμε για το ύφος και τους αδόκιμους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται, δηλώνουμε:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τις θέσεις της μέσα από το Γραφείο Τύπου και την επίσημη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι από τις προσωπικές αναρτήσεις μελών και στελεχών.

Έχουμε επιλέξει να ασκούμε πολιτική κριτική κινούμενοι πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρχών και αξιών που διακρίνουν το χώρο μας.

Εξάλλου, ο Ηλίας Γρηγόρης με προσωπική του δήλωση στα ΜΜΕ έχει αναλάβει την ευθύνη των αναρτήσεων του.Ζήτησε την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό.

Related posts

Φεύγει από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η Βασιλική Θάνου

4press

Συνάντηση Μητσοτάκη με Φαρμάκη για β΄γύρο με την πλήρη στήριξή του – ΦΩΤΟ

4press

Τασούλας: Επιστρέφω τον φάκελο με τις ηχογραφήσεις στον κ. Βαρουφάκη

4press