Πολιτική Συνεντεύξεις

Πείρος: Επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάσταση του Βιολογικού της ΒΙΠΕ

Επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος,Φυσικών πόρων και Χωροταξίας κ.Λάμπρο Δημητρογιάννη έστειλε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος” Δημήτρης Μπαρμπούνης για την κατάσταση του βιολογικού της ΒΙΠΕ.

“Σας αποστέλλουμε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το βιολογικό της ΒΙΠΕ και η κατάσταση κρίνεται απογοητευτική και από ό,τι συμπεραίνουμε από τις δεξαμενές αερισμού ένα νησί βλάστησης-και πώς σχολιάζετε αυτό?ότι πλημμελή λειτουργία στις εγκαταστάσεις.
Στο φρεάτιο εξόδου προς Μαλιαγκού διακρίνουμε άσχημες εικόνες με δυσοσμία λάσπες και λήμματα.
Παρακαλούμε την υπηρεσία σας όπως μεταβεί άμεσα κλιμάκιο να κάνει έλεγχο και τις απαραίτητες μετρήσεις όπου και να μας κοινοποιηθούν και την ποια κατάσταση βρίσκεται ο βιολογικός γιατί πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να λειτουργεί σωστά.Να παρθούν δείγματα από δεξαμενές αερισμού καθώς και από το φρεάτιο που βρίσκεται στον Κάτω-Αλισσό. Να σας ενημερώσει η διοίκηση ΒΙΠΕ σε τι κατάσταση είναι ο αγωγός που πέφτει στη θάλασσα του Πατραϊκού(μικρός στα 350m και μεγάλος στα 1800m)
Τα τελευταία δύο χρόνια η διοίκηση θα μας ενημέρωνε για την κατάσταση αλλά δεν έχουμε λάβει σχετικές μετρήσεις όπως γινόταν παλιότερα,θα περιμένουμε απαντήσεις καθώς οι εικόνες είναι απογοητευτικές“.

Related posts

Yπέρ της υποψηφιότητας Παπαδημάτου – Δηλώσεις Μαζαράκη & Νικολάου

4press

Ενόψει των ευρωεκλογών ο Αλέξης Τσίπρας έκανε επίσημη πρόσκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για debate

4press

Δεν θα κλείσουν όλα τα σχολεία – Αυτά είναι τα νέα μέτρα

4press