Πολιτική

Στην Αχαΐα θα βρεθεί ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α μετά από πρόσκληση της βουλευτή Χριστίνας Αλεξοπούλου

Σε συνάντηση στην Αθήνα τέθηκε στον Ανδρέα Λυκουρέντζο το θέμα της γενικότερης στήριξης των αγροτών της Αχαΐας από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του τοπικού ΕΛ.Γ.Α

Για την ανάγκη γενικότερης στήριξης των αγροτών της Αχαΐας από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του τοπικού ΕΛ.Γ.Α, ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Οργανισμού Ανδρέα Λυκουρέντζο η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου σε συνάντηση που έγινε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020.

Η Βουλευτής Αχαΐας αναφέρθηκε συνολικά στα ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς (σταφυλιού, πατάτας, ελιάς, φράουλας, κ.α.) και στα θέματα των αποζημιώσεων, οι οποίες αναμένονται άμεσα, ζητώντας από τον κ. Λυκουρέντζο την προσωπική του φροντίδα ώστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες να επιλύονται το ταχύτερο δυνατό.

Η κ. Αλεξοπούλου προσκάλεσε επίσης τον κ. Λυκουρέντζο να επισκεφθεί άμεσα την Αχαΐα, πρόσκληση την οποία ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α αποδέχθηκε και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα βρεθεί στην περιοχή.

Η στήριξη της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρωτογενή παραγωγή  της Αχαΐας παρέχεται σε κορυφαίο επίπεδο, είμαστε όλοι δίπλα στους αγρότες μας, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση της κ. Αλεξοπούλου.    

Related posts

Στα Καλάβρυτα ο Δ. Μπαρμπούνης με τον Ν. Φαρμάκη & μέλη της παράταξης “Όλα από την αρχή”

4press

Γεωργία Ντάτσικα: “Η κυβέρνηση πνέει τα λοίσθια”

4press

Ορκωμοσία Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη

4press