Πολιτική

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Βασιλόπουλου με εκπροσώπους της Ένωσης «Ο ΝΗΡΕΑΣ» για προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Προστασίας Φυσικού & Πολιτιστικού Περιβάλλοντος Κορινθιακού- Πατραϊκού «Ο ΝΗΡΕΑΣ» είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Θεόδωρος Βασιλόπουλος την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020.

Στη συνάντηση τέθηκαν τα ζητήματα που είχε θέσει ο Aντιπεριφερειάρχης σε πρόσφατη συνάντηση με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή σχετικά με τον τομέα της αλιείας όπου και καταγράφηκαν οι απόψεις της Ένωσης επί των σχετικών θεμάτων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ορθή χαρτογράφηση των θαλάσσιων περιοχών με βλάστηση Ποσειδωνίας και στην προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Στο τέλος της συνάντησης αμφότερες και οι δύο πλευρές μέσα σε κλίμα σύμπνοιας εξεδήλωσαν την ανάγκη συνεργασίας για το μέλλον.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Σταύρος Βέρρας, ο Διευθυντής της ΔΑΟ ΠΔΕ Βασίλης Μιχαλόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες από τα Τμήματα Αλιείας των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων.

Related posts

Βρυξέλλες: «Κρίσιμες οι σημερινές συναντήσεις Μητσοτάκη για οικονομικό – προσφυγικό

4press

Στο “τιμόνι” της ΕΚΤ από σήμερα η Κριστίν Λαγκάρντ

4press

Δυτική Αχαΐα – «Άφαντα» από το 2015 τα μηχανήματα μετάδοσης του Δημοτικού Συμβουλίου

4press