Πολιτική

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Βασιλόπουλου με εκπροσώπους της Ένωσης «Ο ΝΗΡΕΑΣ» για προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Προστασίας Φυσικού & Πολιτιστικού Περιβάλλοντος Κορινθιακού- Πατραϊκού «Ο ΝΗΡΕΑΣ» είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Θεόδωρος Βασιλόπουλος την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020.

Στη συνάντηση τέθηκαν τα ζητήματα που είχε θέσει ο Aντιπεριφερειάρχης σε πρόσφατη συνάντηση με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή σχετικά με τον τομέα της αλιείας όπου και καταγράφηκαν οι απόψεις της Ένωσης επί των σχετικών θεμάτων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ορθή χαρτογράφηση των θαλάσσιων περιοχών με βλάστηση Ποσειδωνίας και στην προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Στο τέλος της συνάντησης αμφότερες και οι δύο πλευρές μέσα σε κλίμα σύμπνοιας εξεδήλωσαν την ανάγκη συνεργασίας για το μέλλον.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Σταύρος Βέρρας, ο Διευθυντής της ΔΑΟ ΠΔΕ Βασίλης Μιχαλόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες από τα Τμήματα Αλιείας των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων.

Related posts

Κυρ. Μητσοτάκης στο διάγγελμα για άρση των μέτρων: Από τις 4 Μαϊου αίρονται οι περιορισμοί στην μετακίνηση των πολιτών – Όλες οι αλλαγές

4press

Το “Πλεύση Ελευθερίας ” πρόσω ολοταχώς με την Ζωή Κωνσταντοπούλου υποψήφια στην Αχαΐα

4press

Αλέξης Τσίπρας: Πάμε για εκλογές

4press