Πολιτική

Υποψήφιος με τον Γιάννη Λέντζα ο Κώστας Βαρβαρέσος: «Ο Δήμος μας δεν αντέχει άλλη μέρα χαμένη»

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο πρώην Διευθυντής της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λεχαινών κ. Κώστας Βαρβαρέσος, που έχει να επιδείξει σημαντική προσφορά στον τόπο του, διαχρονικά, από διάφορες θέσεις. Ο κ. Βαρβαρέσος αναγνώρισε στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που έχει ανάγκη ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης για να αλλάξει σελίδα και να γίνει ο Δήμος που θέλουμε και μας αξίζει!

Καλωσορίζοντας τον κ. Κώστα Βαρβαρέσο στη «Νέα Πορεία», ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας τον Κώστα Βαρβαρέσο. Η επιτυχημένη διαδρομή του και η διάθεσή του για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».

Από την πλευρά του ο κ. Κώστας Βαρβαρέσος, δήλωσε: «Συστρατεύομαι ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Λέντζα και τον συνδυασμό «Νέα Πορεία». Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης πρέπει να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Χρειάζεται μία Δημοτική Αρχή με γνώση των προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με πρόγραμμα για την αντιμετώπισή τους. Όλοι βλέπουμε τον τόπο μας καθημερινά να φτωχαίνει. Να είναι εγκλωβισμένος στην αδράνεια χωρίς καλή και αποτελεσματική διοίκηση. Κουραστήκαμε να ακούμε μεγάλα λόγια και να βλέπουμε τις συγκρούσεις να αποτελούν τον κανόνα στο δημόσιο βίο. Απαιτούμε μια απάντηση για το πώς ο Δήμος μας θα προχωρήσει μπροστά. Η επόμενη μέρα απαιτεί έναν Δήμο που θα αποτελεί πεδίο συνεργασίας και όχι άγονων αντιπαραθέσεων. Ο Δήμος μας δεν αντέχει άλλη μέρα χαμένη. Όλοι μαζί για ένα Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΥ
Ο Κώστας Αθ. Βαρβαρέσος γεννήθηκε στην Ανδραβίδα. Τελείωσε το Λύκειο Λεχαινών και εν συνεχεία το Οικονομικό Τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά το τέλος των στρατιωτικών του υποχρεώσεων εργάσθηκε στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λεχαινών, στα τελευταία δώδεκα χρόνια από τη θέση του Διευθυντή. Στην πόλη του πάντα προσέφερε τα πάντα που μπορούσε να δώσει από διάφορες θέσεις. Είχε ενεργό ρόλο με συμμετοχή σε διάφορα σωματεία , αθλητικά και μορφωτικά, ενώ απέκτησε εμπειρία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα διάφορες θέσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Related posts

Τα «δώρα» της Κομισιόν για νέα μέτρα στήριξης – Ενισχύονται Επιστρεπτέα & δαπάνες

4press

Πώς σφραγίστηκαν τα σύνορα σε Έβρο και νησί

4press

Επίσκεψη Φ. Ζαΐμη στο Εργοστάσιο Αράξου

4press