Πολιτική

Υποψήφιος με τον Γιάννη Λέντζα ο Πέτρος Ανυφαντής: “Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την περιοχή μας ψηλότερα”

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Λέντζα «Νέα Πορεία» είναι στις επερχόμενες εκλογές ο Πέτρος Ανυφαντής. Πρόκειται για νέο και ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία πρόσωπο, το οποίο ασχολείται επί σειρά ετών με τα κοινά, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τα πολιτιστικά δρώμενα στον Ηλειακό κάμπο.

Ο κ. Ανυφαντής αποφάσισε να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση μετά από προτροπή πολλών συμπολιτών του, αλλά και διότι εκτιμά ως άνθρωπο και ως επιστήμονα τον γιατρό Γιάννη Λέντζα, ο οποίος έχει όραμα, βασίζεται στη νέα γενιά ( όντας νέος και ο ίδιος) και μπορεί να φέρει ένα καλύτερο μέλλον στον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης.

«Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Λέντζα. Η επιλογή μου αυτή είναι συνυφασμένη με την αίσθηση του καθήκοντος και την αγάπη μου για τον τόπο μας. Οι προκλήσεις και οι ευθύνες είναι πολλές. Έχουμε τη θέληση, τη γνώση και το όραμα να τις αντιμετωπίσουμε. Την απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά ενίσχυσαν οι προτροπές αρκετών συμπολιτών μου αλλά και το γεγονός ότι ηγείται του συνδυασμού ένας νέος άνθρωπος, άριστος επιστήμονας, με γνώσεις και όραμα για τον τόπο μας. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την περιοχή μας ψηλότερα. Και αυτό θα το πετύχουμε με πολλή δουλειά, σχεδιασμό, όραμα και συνεργασία. Αλλά και με ρήξεις, όπου χρειασθεί. Είμαστε νέοι, έχουμε όνειρα και διάθεση για προσφορά. Σε αυτόν τον αγώνα θα προχωρήσουμε μαζί και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για ένα καλύτερο Δήμο. Γιατί τον αξίζουμε και τον δικαιούμαστε!», τονίζει ο Πέτρος Ανυφαντής.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΤΡΟΥ ΑΝΥΦΑΝΤΗ
Ο Πέτρος Ανυφαντής ζει στο Νεοχώρι Κυλλήνης. Είναι στρατιωτικός. Η παρουσία του είναι γνωστή μέσα από την κοινωνική του δράση στην περιοχή, καθώς διετέλεσε επί σειρά ετών αντιπρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεοχωρίου Κυλλήνης «ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ».

Related posts

Παραδοχή Στουρνάρα: Με τον Μητσοτάκη ετοιμάζουν περικοπές στις συντάξεις

4press

Φωκίων Ζαΐμης: “Συντρέξαμε άμεσα ως ΠΔΕ να δοθεί λύση στην ενεργοποίηση μηχανήματος μοριακής ανίχνευσης ασθενειών κορωνοϊού στο Πανεπιστήμιο Πατρών/Ιατρική Σχολή”

4press

Η Jourova κατηγορεί τη «νοσηρή εξάρτηση» της Ευρώπης από τα κινέζικα και τα ινδικά φαρμακευτικά προϊόντα

4press