Πολιτική

Φωκίωνας Ζαΐμης: “Ας δούμε τα θετικά της κρίσης…»

Το τελευταίο διάστημα βιώνουμε, ως κοινωνία, μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση λόγω της πανδημίας του SARS-CoV-2 και των αυστηρών μέτρων που έχουν επιβληθεί για την προστασία όλων των πολιτών. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ανέλαβε έγκαιρα σημαντικές πρωτοβουλίες μεταξύ αυτών η καμπάνια σωστής και έγκυρης ενημέρωσης των πολιτών της σχετικά με τους κανόνες υγιεινής που θα πρέπει να τηρούμε ως προφύλαξη και η απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Ν. Φαρμάκη, που θέτει αυστηρές παραμέτρους λειτουργίας των υπηρεσιών της, βάσει των οδηγιών που παρέχουν οι ειδικοί. Παράλληλα, με την ενίσχυση της κυβέρνησης, δόθηκαν νέες ηλεκτρονικές πλατφόρμες, ούτως ώστε να προχωράνε τις εργασίες τους τα συλλογικά όργανα και οι απαραίτητες επιτροπές.

«Η τηλεδιάσκεψη είναι ένα σύγχρονο εργαλείο επικοινωνίας, που μέχρι σήμερα χρησιμοποιώ για να έρθω άμεσα σε επαφή με άτομα εκτός πόλης ή και ελληνικών συνόρων με στόχο την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν την Περιφέρεια και όχι μόνο, τώρα όμως επιβάλλεται ακόμα και για τα τακτικά μας συμβούλια, ως μέτρο προφύλαξης. Στόχος είναι να μην μείνουν πίσω σημαντικά έργα, τα οποία είναι στη φάση υλοποίησης και κυρίως να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα και καθυστερήσεις», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητα, έρευνας και καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης.

Μάλιστα, ο κ. Ζαΐμης παρότρυνε όλους, επαγγελματίες και εργαζόμενους, να δουν την αλλαγή αυτή ως ευκαιρία προκειμένου να εξοικειωθούν με τα νέα εργαλεία που μας προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία, διότι μπορούν να επιτύχουν νέες συνεργασίες, εξοικονόμηση κόστους, γνώση ακόμα και να προωθήσουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα.

Related posts

Ερύμανθος: Πέντε ακόμα υποψήφιοι με τον Διαμαντή Κανελλόπουλο

4press

Γιάννης Λέντζας: Περιοδεία νίκης στη Βάρδα – ΦΩTO

4press

Κυριάκος Μητσοτάκης – Μεταναστευτικό: Οι έξι προτεραιότητες της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό (φωτό)

4press