Πολιτική

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι και για τους μαθητές της Δυτικής Αχαΐας- «Ζωντάνεψαν» τα σχολεία

Πρώτη ημέρα σήμερα στο σχολείο για τους μαθητές και η δημοτική αρχήτου Δήμου Δυτικής Αχαΐας παραβρέθηκε σε σχολικά συγκροτήματα ανά την επικράτεια του Δήμου για την καθιερωμένη τελετή αγιασμού.

Συγκεκριμένα σχολεία του Δήμου επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Κουνάβης, οι Αντιδήμαρχοι Κυριάκος Ορλώφ, Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος, Βασίλης Γκοτσόπουλος, Άγγελος Καραντζάς και Γρηγόρης Μάλλιαρης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Καμπέρος, Αναστάσιος Βερρόπουλος και Θανάσης Πουλίδας.

Η νέα δημοτική αρχή από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της έθεσε στόχο την άμεση αντιμετώπιση των εκκρεμοτήτων και τυχόν συσσωρευμένων προβλημάτων στα σχολεία της επικράτειας του Δήμου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας «Οφείλουμε, όλοι μας να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον, στο οποίο η εκπαιδευτική κοινότητα, καθηγητές, μαθητές, γονείς, Δήμος αλλά και ολόκληρη η κοινωνία θα λειτουργήσει ομαλά προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες επίτευξης των στόχων των παιδιών μας».

Related posts

Μαζί με δεκάδες φίλους και τα μέλη της παράταξής του ο Σπύρος Μυλωνάς στις επετειακές εκδηλώσεις

4press

Αθηνά Χρυσανθοπουλου: Προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

4press

Μεγάλη συμμετοχή στη χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Αχαΐας

4press