Πολιτική Συνεντεύξεις

O αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης βράβευσε τον Ν. Καρακίτσο

Τον  αντιπρόεδρο του Συλλόγου ελληνοουκρανικής φιλίας «Ο Φάρος» Νίκο Καρακίτσο βράβευσε ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας  Φωκίων Ζαΐμης για τη συνολική του προσφορά στην ελληνική οικονομία και τη σημαντική πορεία του στο επιχειρείν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

O κ. Ζαΐμης δήλωσε:

Ο κ. Καρακίτσος είναι ένας σημαντικός άνθρωπος αλλά και ένας σπουδαίος επιχειρηματίας που εργάστηκε με ήθος και προσέφερε πολλά όχι μόνο στον τόπο μας αλλά και στο εξωτερικό. Ολόκληρες οικογένειες μεγάλωσαν… μέσα στις επιχειρήσεις του ενώ τα προϊόντα του είναι πάντα υψηλής ποιότητας. Χαίρομαι που βραβεύω τον κ. Καρακίτσο, ένα πρόσωπο που έχει ασχοληθεί με σοβαρότητα για να βρεθούν τρόποι ανάπτυξης και του πρωτογενούς τομέα. Συγχαρητήρια στο σύλλογο ελληνοουκρανικής φιλίας «Ο Φάρος» για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο μέσα από τις δράσεις του.

Related posts

Ήρθε η ώρα η αφανής γενιά – η νέα γενιά – της περιοχής μας να διεκδικήσει αυτά που της αναλογούν

4press

ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΡΕΛΑ υποψήφια Δημοτική σύμβουλος: “Ο Δήμος μπορεί να βοηθήσει τα περίπτερα που οδηγούνται σε ολοκληρωτικό αφανισμό με ότι συνεπάγεται για την τοπική οικονομία”

4press

Live η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Θησείο – “Την Κυριακή ψηφίζουμε – Τη Δευτέρα αλλάζουμε σελίδα” (βίντεο)

4press