Πολιτισμός - Lifestyle

Δυτική Ελλάδα: Ξενοδοχεία υπερπαραγωγή σε Κυλλήνη – Άκτιο

Πράσινο φως έδωσε η Διυπουργική επιτροπή στρατηγικών επενδύσεων για δυο μεγάλα τουριστικά πρότζεκτ στη δυτική Ελλάδα. Πρόκειται για τα σχέδια Varko της εταιρείας RND Investments Greece και Arcadia της εταιρείας «τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Κυλλήνη ΑΕ.

Το επενδυτικό σχέδιο Arcadia Cultural Resort and Spa αφορα στην κατασκευή ενός μεγάλου ξενοδοχείακού συγκροτήματος το οποίο θα καλύψει έκταση 1.000 στρεμμάτων στην Κυλλήνη συνολικού προϋπολογισμού 240 εκατ. Ευρώ.

Η δεύτερη τουριστική επένδυση που πήρε έγκριση βρίσκεται στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Πρόκειται για επένδυση εταιρείας ολλανδικών συμφερόντων συνολικού ύψους 110 εκ. ευρώ που θα γίνει σε έκταση 160 στρεμμάτων στην περιοχή Βαρκό Πογωνιάς της δημοτικής ενότητας Παλαίρου δίπλα στη δημοφιλή παραλία Βαθυαβάλι. Η τουριστική επένδυση αφορά συνδυασμό ενός πεντάστερου ξενοδοχείου δυναμικότηταες 135 κλινών και 30 τουριστικών κατοικιών μαζί με χώρους ευεξίας κ.τλ.

Related posts

Επειγόντως στο νοσοκομείο με παγκρεατίτιδα ο Τζορτζ Κλούνεϊ – Έχασε κιλά για να υποδυθεί τον επιζώντα παγκόσμιας καταστροφής (βίντεο)

4press

Βράβευση Αντώνη Χαροκόπου από την Στέγη Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας “Αγία Λαύρα”

4press

Φώτης Σεργουλόπουλος: Βαρύ πένθος για την οικογένεια του παρουσιαστή (Photos)

4press