Πολιτισμός - Lifestyle

Μανεκέν του Playboy με καρκίνο στον εγκέφαλο: Κρατιέμαι στη ζωή με κάνναβη, δεν έκανα χημειοθεραπεία (Φωτό – Βίντεο)

“Μου έδιναν ένα χρόνο ζωής, η κάνναβη με κρατά εδώ”

Η Βρετανή Playmate, Κέρι Πάρκερ είχε διαγνωστεί με καρκίνο, με τους γιατρούς να της δίνουν μόλις έναν χρόνο ζωής, παρόλα αυτά αυτή δοκίμασε μία θεραπεία με κάνναβη.

Η 36χρονη είπε «όχι» στη χημειοθεραπεία και ξεκίνησε δική της αγωγή με την παράνομη ουσία, η οποία όπως ισχυρίζεται σταθεροποίησε την κατάστασή της και της επέτρεψε να συνεχίσει το modelling, σύμφωνα με την “ thesun”.

Η Κέρι είχε μόλις ξεκινήσει την περιπέτειά της με το Playboy, έχοντας μετακομίσει στην έπαυλη στο Λος Άντζελες, για να ζήσει δίπλα στον Χιου Χέφνερ όταν εμφανίστηκε ο όγκος.

Τον Οκτώβριο του 2013 αναγκάστηκε ωστόσο να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι. Τον Φεβρουάριο του 2014 υποβλήθηκε σε εγχείριση.

Η Playmate, που φλέρταρε ακόμα και με 5 χρόνια φυλακή για τη χρήση του ναρκωτικού, εμφανίζεται πεπεισμένη πως ήταν η «ολιστική προσέγγιση» που της έσωσε τη ζωή.

Κι όπως λέει πάντα η ίδια, της είχαν πει πως όλα πήγαν καλά και «καθάρισε», τον Ιούνιο του 2019 ο όγκος επανεμφανίστηκε και πλέον ήταν στο τελικό στάδιο. «Δεν τον έδειξαν οι εξετάσεις εδώ και 5 χρόνια», λέει πως της είπαν οι γιατροί.

Τον περασμένο Ιούνιο πήγε για έλεγχο και της είπαν πως ο όγκος είναι σταθερός. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν τόσο επιθετικός καρκίνος και επεκτεινόταν στο κεφάλι μου σαν φωτιά».

Η ίδια είναι πλέον καλά, όπως δηλώνει, και θα διαγωνιστεί το 2021 στα καλλιστεία για τη Μις Κόσμος.

Related posts

Florou Excel: Η “ψυχρή” θεραπεία για μαλλιά που θα σας εντυπωσιάσει!

4press

Η Μελίνα Νικολαίδη στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, ήταν μια κούκλα

4press

«Καλύτερο νησί στην Ευρώπη» η Σαντορίνη

4press