Πολιτισμός - Lifestyle

Νίκος Ξανθόπουλος: «Πήγα για εξέταση σε πέντε γιατρούς…» (φωτό)

Ο λαοφιλής ηθοποιός ανανέωσε το δίπλωμα οδήγησής του και συγκινεί με την ανάρτηση του στα social media.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος είναι αρκετά ενεργός στο Facebook παρά την ηλικία του και συχνά  μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Το πρωί της Παρασκευής, φανερά συγκινημένος, αποκάλυψε τι του συνέβη όταν επισκέφθηκε γιατρούς για να ανανεώσει το δίπλωμα οδήγησής του.

Συγκεκριμένα, ο 85χρονος ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία του και μέσα από τη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε έστειλε το δικό του μήνυμα.

Το μήνυμα του

«Παραλειπόμενα από το δίπλωμα οδήγησης. Πήγα για εξέταση σε πέντε γιατρούς. Οι τρεις από τους πέντε με ξάφνιασαν και με συγκίνησαν. Δεν είναι λίγο ν’ ακούς τον γιατρό να σου λέει, μ’ εσένα μεγάλωσα. Έφευγα με τα πόδια από το χωριό μου και περπατούσα δέκα χιλιόμετρα μέχρι να φτάσω στο σχολείο, να καταφέρω να μάθω πέντε γράμματα, να γίνω άνθρωπος, να πετύχω στη ζωή μου, όπως εσύ στις ταινίες.. Εσύ μας μεγάλωσες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Related posts

Δίκαιη χαρακτήρισε την πιθανότητα να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο λόγω κορωνοϊού η χρυσή Ολυμπιονίκης σκοποβολής, Αννα Κορακάκη

4press

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιδημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης Πέτρου Ανυφαντή

4press

ΠΑΤΡΑ : Άναψε ο καρναβαλικός διάκοσμος της πόλης!

4press