Πολιτισμός - Lifestyle

«Πατρινόραμα»: Το ιστορικό περιοδικό της Πάτρας, επιστρέφει!

Ένα από τα ιστορικά περιοδικά της Πάτρας, που είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με την πληρότητα και την πρωτοτυπία της ύλης του, πρόκειται να επανεκδοθεί ανανεωμένο μέσα στο τρέχον έτος, περνώντας έτσι στη νέα εποχή και την πρώτη γραμμή της ενημέρωσης!

Πρόκειται για το περιοδικό «Πατρινόραμα», το οποίο είχε κάνει την εμφάνισή του στα περίπτερα της Πάτρας για πρώτη φορά το 1992, φιλοξενώντας τότε στις σελίδες του γνωστά στο  πανελλήνιο πρόσωπα από τον πολιτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χώρο και γνωρίζοντας ανέλπιστα μεγάλη  απήχηση από το αναγνωστικό κοινό της εποχής.

Πλέον, το θρυλικό περιοδικό γυρίζοντας νέα «σελίδα», πρόκειται να επανεκδοθεί από την Πατρινή εταιρεία «OneStep», η οποία απέκτησε το όνομα και το ιστορικό λογότυπο του περιοδικού και ενέταξε στις δραστηριότητές της τις εκδόσεις ενημερωτικών εντύπων και τη δημιουργία ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Το νέο «Πατρινόραμα» θα κυκλοφορεί ανά τρίμηνο και θα διευθύνεται από τον γνωστό δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο, ο οποίος ανήκε στο συντακτικό επιτελείο και του πρώτου εκδοτικού κύκλου της δεκαετίας του ’90.

Την δημοσιογραφική ομάδα θα απαρτίζουν γνωστά ονόματα του χώρου, με στόχο μια άρτια σε όλα τα επίπεδα έκδοση, η οποία θα περιλαμβάνει στις σελίδες της αποκαλυπτικά θέματα και αποκλειστικές συνεντεύξεις πανελλήνιου και τοπικού ενδιαφέροντος,  με έμφαση στην διεισδυτική δημοσιογραφία, την έρευνα και την ανάδειξη ζητημάτων της τοπικής κοινωνίας σε ολόκληρο το πολιτικό, κοινωνικό, επιχειρηματικό, αθλητικό και πολιτιστικό φάσμα.

Το νέο «Πατρινόραμα» θα τυπώνεται σε 15.000 αντίτυπα και θα διανέμεται δωρεάν στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Tο πρώτο τεύχος της νέας εκδοτικής περιόδου του, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον προσεχή Δεκέμβριο, ενώ παράλληλα θα αναρτηθεί επίσημα και η ομώνυμη ενημερωτική ιστοσελίδα του περιοδικού στο διαδίκτυο, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται σε φάση δοκιμαστικής λειτουργίας.

1992: Δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο, που προανήγγελλαν  την κυκλοφορία του περιοδικού:

Φεβρουάριος 1992: Το Πατρινόραμα φέρνει την  Χαρούλα Αλεξίου στο δισκοπωλείο «Musical» για την παρουσίαση του άλμπουμ της «Δι ευχών»:

1992: Ο τότε εκδότης του περιοδικού Θεόδωρος Παπαβασιλείου, με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο στο ξενοδοχείο «Αστήρ», με τον Στέφανο Κορκολή και την Μαρί Κωνσταντάτου.

1993: Ο Θεόδωρος Παπαβασιλείου με τον Γιώργο Νταλάρα, στο περιθώριο της αποκλειστικής συνέντευξης που είχε δώσει τότε στο «Πατρινόραμα»:

1992: Ο πρώτος εκδότης του «Πατρινοράματος» Θεόδωρος Παπαβασιλείου με την Χαρούλα Αλεξίου, κατά τη δισκοπαρουσίαση της στο «Musical».

1993: Αποκλειστική συνέντευξη του διάσημου Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο

Το τεύχος του Ιουλίου 1993, το οποίο είχε φιλοξενήσει τον Στέλιο Καζαντζίδη, με αποκλειστική συνέντευξη!

Τα γραφεία του περιοδικού βρίσκονται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου 94 (β΄όροφος) και τα τηλέφωνα είναι τα: 2610/87.40.87 και 2616/007.985

Related posts

Γιάννης Σπαλιάρας: Εκτάκτως στο νοσοκομείο – Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό

4press

Συγκλονιστικές εικόνες από το διάστημα – Οι Best Astronomy Photographs του 2019 μόλις αποκαλύφθηκαν

4press

FLOROU EXCEL: Το νέο “LOREAL STEAMPOD” η κορυφαία ισιωτική μαλλιών μπορεί να γίνει δική σας! Δείτε πως θα την αποκτήσετε!

4press