Πολιτισμός - Lifestyle

Πλημμύρισε από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες το γραφείο του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Ν.Μυλωνά

Πλημμύρισε από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου το γραφείο του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Ν.Μυλωνά. Από το πρωί ο Δήμαρχος υποδεχόταν στο γραφείο του μαθητές σχολείων και συλλόγους της περιοχής για τα παραδοσιακά κάλαντα.

Ο κος.Μυλωνάς άκουσε τα πρώτα κάλαντα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΠΑΛΕΙΑ» και ακολούθησαν ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων ΑΠΙΔΕΩΝΑ και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαγιαΐκων.
Οι πιο ευχάριστες στιγμές ωστόσο ήταν οι μαθητές σχολείων της πόλης που τα έψαλλαν στον δήμαρχο. Χαρούμενα πρόσωπα, γεμάτα αισιοδοξία, έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στο Δημαρχείο της Δυτικής Αχαΐας.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε όλους όσους μετείχαν σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία, τόνισε ότι ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των δημοτών και ευχήθηκε «Η γέννηση του Θεανθρώπου να στέλνει πάντα το μήνυμα της αγάπης, της ελπίδας και της ανθρωπιάς στις καρδιές των ανθρώπων. Η γιορτή αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας και να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Έτσι, που να μην είναι απλώς μια ανάπαυλα, ένα ακόμη διάλειμμα από τη σκληρή καθημερινότητα, αλλά μία αρχή ώστε να βιώσουμε το πραγματικό μήνυμα των ημερών με χαρά, θετική διάθεση και αισιοδοξία».
Ακολούθησαν κεράσματα στους παρευρισκομένους από το Γραφείο Δημάρχου.

Related posts

Nέο τραγούδι για Πασχάλη και Γιάννα Τερζή (βίντεο)

4press

ΦΩΤΟ: Gotham city…η Πάτρα – 1o Body & Face Painting Event στην Nefertiti

4press

Με ρεμπέτικα τραγούδια αποχαιρέτησαν τον Αγάθωνα – Συγκινεί το “αντίο” του Γιώργου Νταλάρα, του Ηλία Κόζα & της Γλυκερίας (φωτό – βίντεο)

4press