Πολιτισμός - Lifestyle

Τα δικά της τρυφερα μηνύματα για την γιορτή της μητέρας έστειλε μέσα απο μια όμορφη εκδήλωση η υποψηφ. Δημοτική σύμβουλος Χαρά Αναστασοπούλου.

Σε μία όμορφη και τρυφερή εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας βρέθηκε και μίλησε προ ημερών η λογοθεραπεύτρια και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “Πάτρα, Πρωτεύουσα ξανά” Χαρά Αναστασοπούλου με θέμα “Μαμά. η δική μου ηρωϊδα”. Στη προσωπική της σελίδα κοινωνικής δικτύωσης η ίδια έγραψε:

«Μαμα, η δίκη μου ηρωιδα»
Σε μία συγκινητική ανθρωπιστική, διαδραστική εκδήλωση, τιμήσαμε τη καθε μια μάνα, Μαμα , μητέρα , που μέσα από τον προσωπικό της αγώνα και την δική της διαδρομή, δίνει καθοριστική σημασία στην έννοια της Μητρότητας όσο διαφορετικά και αν βιώνει τον ρόλο και τις προκλήσεις . 
Μακριά από την αναπαραγωγή κοινοτυπιών και στερεότυπων επιχειρήσαμε να αναδείξουμε το πραγματικό νόημα της γιορτής, τονίζοντας ότι, το σημαντικότερο δώρο που πρέπει να προσφερθεί στη Μητέρα, για τους αδιάκοπους, καθημερινούς κόπους και αγώνες της, είναι το συνεχές ενδιαφέρον της κοινωνίας και της Πολιτείας. 
Μίλησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρ. Αλεξόπουλος και οι υποψήφιες δημ. σύμβουλοι Κοραλία Μαντά και Χαρά Αναστασοπούλου.
Στις παριστάμενες μητέρες ξεδιπλώσαμε την βασική πτυχή του σχεδίου μας, ως νέα δημοτική αρχή, το οποίο περιλαμβάνει δράσεις και συνέργιες, που θα προσφέρουν στα παιδιά τη δυνατότητα να ανακαλύψουν, να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στις τέχνες, τις επιστήμες, τις νέες τεχνολογίες και το επιχειρείν, να δώσουν νόημα και περιεχόμενο στις έννοιες της ατομικής και συλλογικής υπευθυνότητας και του ενεργού πολίτη, με βάση τους 17 Παγκόσμιους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
Επειδή θεωρούμε τα παιδιά πολίτες του σήμερα και όχι του αύριο, η νέα δημοτική αρχή με δήμαρχο τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, θα είναι η πρώτη δημοτική αρχή που θα εφαρμόσει ένα συγκροτημένο σχέδιο δράσης για τα παιδιά μας!
#πατρα#πρωτευσουσα_ξανα
Xara AnastasopoulouMιλώ-Eπικοινωνώ /Speech Language Therapy Communication Disorder centerμιλω επικοινωνω κεντρο λογοθεραπειας

Related posts

Στην Κέρτεζη Καλαβρύτων η ορειβατική ομάδα HELLAS TREK ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

4press

Το κλειστό Γυμναστήριο Πατρών μετονομάζεται Σάλα “Κώστας Πετρόπουλος”

4press

Με Κρητικά κάλαντα και χορό η κοπή της Βασιλόπιτας απο τους Κρήτες της Πάτρας(φωτο)

4press