Πολιτισμός - Lifestyle

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Λέντζα για την ονομαστική του εορτή – “Πλημμύρισε” απο αγάπη και ευχές το γραφείο του Δημάρχου (ΦΩΤΟ)

«Πλημύρισε» το γραφείο του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με ευχές, χαμόγελα, αλλά και πολλά δώρα

Ευχές για την ονομαστική του εορτή, δέχτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο τη Τρίτη 7 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό, ο οποίος συνοδευόταν από τον ιεροκήρυκα της Ι. Μ. Ηλείας Αρχιμανδρίτη Φιλάρετο. Ο Σεβασμιότατος χάρισε στον Δήμαρχο 2 τόμους από τα βιβλία του, με τίτλο «Η Διακονία μου κατά την πενταετίαν 2012-2016». Στη συζήτηση που είχαν ο δήμαρχος αναφέρθηκε στη συμφωνία που επήλθε με τον Δεσπότη ανάμεσα στην Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για τη παραχώρηση από τη πλευρά του Δήμου, στη περιοχή της δημοτικής ενότητας Ανδραβίδας, ενός οικοπέδου, για να μπορέσει εκεί να χτιστεί ένας ναός για τους Νεομάρτυρες Χρίστου και Πανάγου. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος: «Το έχουμε συζητήσει και με τον εφημέριο της Ανδραβίδας τον κ. Νοδάρο και μέσα στο προσεχές διάστημα θα προχωρήσουν από τη πλευρά του δήμου προς τη παραχώρηση στην ιερά Μητρόπολη, προκειμένου να αξιοποιηθεί προς όφελος ανέγερσης Ναού για τους Νεομάρτυρες Χρίστου και Πανάγου». Στη συζήτηση συμμετείχε και ο βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος είχε έρθει για να πει τις ευχές στον Δήμαρχο από κοντά. Ο Δήμαρχος βαθιά συγκινημένος ευχαριστούσε θερμά τόσο τον Σεβασμιότατο κ. Γερμανό και τον κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο, όσο και τον κόσμο που κατέκλυσε το γραφείο του.
Από τις 10:00 το πρωί, με μια μικρή παύση το μεσημέρι, μέχρι τις 21:00 το βράδυ πλήθος πολιτών, συνεργατών, εργαζομένων, δημοτικών συμβούλων, φίλων, υπαλλήλων του δήμου, μέλη συλλόγων και αρχών του τόπου έσπευσαν να ευχηθούν τα χρόνια πολλά στον Δήμαρχο. Παρόντες όλοι οι Αντιδήμαρχοι, η πρόεδρος του Δ.Σ. και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων και ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων κ. Χρήστος Παλαιολόγος. Σύσσωμο ήρθε να ευχηθεί το απόγευμα και το Τοπικό Συμβούλιο Λεχαινών.
Μια έκπληξη περίμενε τον Δήμαρχο το απόγευμα, καθώς ο ΠΑΟ Βάρδας, οι παίκτες, ο προπονητής και το τεχνικό team ήρθαν να ευχηθούν και αυτοί στον Δήμαρχο.
Στο γραφείο του Δημάρχου υπήρχε μπουφές με γλυκά διαφόρων ειδών, αναψυκτικά, καφές και ποτά για να προσφερθούν στο κόσμο που ήρθε και τίμησε τον Δήμαρχο με τη παρουσία του.
Πολύς κόσμος έσπευσε και σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο, για να ευχηθεί στον δήμαρχο.

ο συ

Related posts

Πείρος: Πλησιάζει η 4η Γιορτή Πορτοκαλιού

4press

Παγκόσμια ημέρα Ελληνικής γλώσσας: Μικροί μαθητές απαγγέλουν στα αρχαία Ελληνικά & είναι αξιοθαύμαστοι

4press

Η κόρη & ο αδελφός του Ντιέγκο Μαραντόνα θρηνούν τη μεγάλη απώλεια: «Είμαστε ζωντανοί-νεκροί…» (Φωτό)

4press