Πολιτισμός - Lifestyle

Χαρά Αναστασοπούλου: Το δικό της μήνυμα θα δώσει την Κυριακή σε εκδήλωση για την Γιορτή της μητέρας η υποψηφ. Δημοτική σύμβουλος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
12 Μαίου 2019, Παγκόσμια Ημέρα εορτασμού της μητρότητας και των ευχαριστιών προς τη Μητέρα

Η Δημοτική παράταξη «Πάτρα, Πρωτεύουσα Ξανά!» τιμά τη Μητέρα και σας καλεί στην εκδήλωση με τίτλο, «η Μητέρα, αξίζει γιορτή κάθε μέρα», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου στο Royal, στις 6 το απόγευμα.

Την Κυριακή γιορτάζουμε τη ΜΑΝΑ, τη ΜΗΤΕΡΑ, τη ΜΑΜΑ, που μοχθεί, που αγωνιά, που χαίρεται, που αδιάκοπα εργάζεται για το καλό της οικογένειας. Τη Μάνα που γεννά ζωή και συμμετέχει στο θαύμα της ζωής.
Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Γρ. Αλεξόπουλος, θα μιλήσει για τις σύγχρονες ανάγκες, την ευαισθητοποίηση, την υποστήριξη και την ενδυνάμωση του ρόλου της Μητέρας μέσα στην κοινωνία, που στις μέρες μας, συναντά όλο και περισσότερες δυσκολίες.
Επίσης, θα μιλήσουν:
Η Κοραλία Μαντά-Πετρανζάν, Program Coordinator της Ελληνικής MENSA και υποψήφια δημ. σύμβουλος, για τη σημαντικότητα του σχεδιασμού εκπαιδευτικών προγραμμάτων με στόχο την αναγνώριση των ιδιαίτερων ικανοτήτων των παιδιών και η Αναστασοπούλου Χαρίκλεια, Λογοθεραπεύτρια- Life Coach, για τη διαχείριση των παιδικών εντάσεων.
Στη συνέχεια θα διεξαχθεί συζήτηση.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι STEAM Educators, Βιβή Αθανασοπούλου και Γεωργία Δημοπούλου, θα πραγματοποιήσουν εργαστήρια για τα παιδιά.

Related posts

Πάτρα: Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Πεσόντων Πυροσβεστών

4press

Το συγκλονιστικό φόρεμα της Kyllie Jenner: Ασορτί με της κορούλας της για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων (φώτο) Υπέροχες και λαμπερές

4press

Ιωάννα Τούνη: Γλέντι, χορός, ξεφάντωμα στο Ντουμπάι – Σπάει πιάτα και μερακλώνει

4press