Πολιτισμός - Lifestyle

1η ΄Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού & Γαστρονομίας Greek Panorama

Ουσιαστικές επαφές με παράγοντες της αγοράς είχαν οι επαγγελματίες του τουρισμού της Αρκαδίας κατά την 1η ΄Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού & Γαστρονομίας Greek Panorama.

Σύσσωμοι οι φορείς επαγγελματιών των τουριστικών καταλυμάτων της Αρκαδίας, με τη στήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, συμμετείχαν στην 1η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού & Γαστρονομίας Greek Panorama, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο την 15η & 16η Νοεμβρίου 2019. Φιλοξενούμενοι σε περίπτερο του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (ΤΟΠ), στην έκθεση εκπροσωπούντο η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας και η Ένωση Ξενοδόχων Νότιας Κυνουρίας. Οι τουριστικοί επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με ένα ΄΄ξεχωριστό΄΄ κοινό που επισκέφτηκε την έκθεση με ειδικά ενδιαφέροντα σε θέματα φύσης, πολιτισμού και γαστρονομίας και παράλληλα να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με ταξιδιωτικά γραφεία της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς, προβάλλοντας ένα μεγάλο φάσμα ειδικών μορφών τουρισμού και θεματικών τουριστικών προϊόντων που μπορούν να προωθηθούν στην τουριστική αγορά της Αρκαδίας και να ενισχύσουν την επισκεψιμότητα. στην περιοχή. Κοινή πεποίθηση όλων των συμμετεχόντων επαγγελματιών ήταν ότι η περαιτέρω αξιοποίηση των επαφών που πραγματοποιήθηκαν, με τον κατάλληλο σχεδιασμό και την σύμπραξη των εμπλεκόμενων φορέων, μπορούν να αναδείξουν το τουριστικό προϊόν και να ενισχύσουν σημαντικά την τουριστική επιχειρηματικότητα στην Αρκαδία.

Related posts

Πώς θα κάνουμε τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια μας με τους νέους όρους αγοράς Click away

4press

Διαζύγιο Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ μέρος : “12 περιστατικά βίας καταγγέλλω – Το τέρας μου ξερίζωνε τα μαλλιά με έδερνε” (φώτο)

4press

«Χρυσός» ο Απ. Παναγόπουλος της Αστραπής (Φωτο)

4press