Πολιτισμός - Lifestyle

THE VOICE: Ο πατρινός φοιτητής Σταύρος Κρητικός επικράτησε σε μάχη θρίλερ

Ο Σταύρος Κρητικός σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα στα τελευταία #knockouts, αναμετρήθηκε με τον παιδικό φίλο της Παπαρίζου Ιμάτ Χασάν και την εντυπωσιακή Βαλέρια Σϊέλ.

Ο ενθουσιασμός της Έλενας Παπαρίζου στα blinds για τη συμμετοχή του παιδικού φίλου της Ιμάτ Χασάν στο διαγωνισμό , είχε δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας σε όλους τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους στην ομάδα της Έλενας . Κατά την ανακοίνωση των ομάδων #knockouts μάθαμε τους άλλους δύο που καλέστηκαν να αντιμετωπίσουν αυτό το κλίμα . Η Βαλέρια Σϊέλ και ο Σταύρος Κρητικός, ο οποίος ήταν και ο μόνος που είχε δοκιμαστεί σε ελληνικό ρεπερτόριο κατά τα blinds ερμηνεύοντας το «Τι να το κάνω» του Κωνσταντίνου Αργυρού.
Και σε αυτή τη φάση των #knockouts ανατέθηκαν ξενόγλωσσα τραγούδια στη Βαλέρια και στον Ιμάτ ενώ του Σταύρου Κρητικού και ο οποίος τελικά κέρδισε τη δύσκολη μάχη, του ανατέθηκε το “Αγάπα με” που ερμήνευσε ο αξέχαστος Γιάννης Πουλόπουλος.

Η ανάθεση των τραγουδιών έγινε με παρουσία της Τάμτα η οποία έδωσε χρήσιμες συμβουλές στους διαγωνιζόμενους.

Δείτε το βίντεο με το επίμαχο Knockout καθώς και την αντίδραση ενθουσιασμού του Πάνου Μουζουράκη:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σταύρος Κρητικός – Αγάπα με | 4o Knockout | The Voice of Greece – YouTube

Related posts

Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς: Με ναυτικό καπέλο… σε πελάγη ευτυχίας στις Κάννες – Πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Μάικλ Ντάκγλας (φώτο) – Κρατάει χρόνια αυτός ο έρωτας…. 4 Αυγούστου

4press

Το γραφείο που δεν καταλαμβάνει χώρο και είναι δημοφιλές στα μικρά σπίτια του εξωτερικού

4press

ΦΩΤΟ:Όλα έτοιμα για τον Γάμο του Καραγκιόζη

4press