Πολιτισμός - Lifestyle

Zευγάρι παντρεύτηκε με φόντο την έκρηξη του ηφαιστείου

Από τους πιο τολμηρούς και επικίνδυνους γάμους ήταν αυτός που έγινε στις Φιλιππίνες με το ηφαίστειο να πραγματοποιεί έκρηξη από πίσω.

Οι Chino Vaflor και Kat Bautista Palomar είχαν κλείσει εδώ και καιρό την ημερομηνία του γάμου τους, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή, 12 Ιανουαρίου. Μέχρι την έναρξη της τελετής τίποτα δεν έδειχνε ικανό να ανησυχήσει το ζευγάρι και τους καλεσμένους, ωστόσο την ώρα που ο γαμπρός και η νύφη ενώνονταν με τα δεσμά του γάμου, το ηφαίστειο Τάαλ βρισκόταν σε δραστηριότητα, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το μέρος όπου διεξήχθη η γαμήλια τελετή.

 

Embedded video

 

Ο φωτογράφος του γάμου, Randolf Evan, στον οποίον χρωστάμε τις εικόνεςντοκουμέντο, ότι ουδείς είχε λάβει ειδοποίηση σχετικά με τη δραστηριότητα του Τάαλ. Κατά τις 2 το μεσημέρι προσέξαμε ότι βγαίνει καπνός από το ηφαίστειο, όποτε κατανοήσαμε πως… κάτι συμβαίνει. Ωστόσο όλοι ήταν ήρεμοι και χαλαροί», δήλωσε στο ΒΒC.

RANDOLF EVAN PHOTOGRAPHY

Το μέρος όπου διεξήχθη η γαμήλια τελετή απείχε 10 χιλιόμετρα από το ηφαίστειο, αλλά ο φωτογράφος δήλωσε πως όλοι ένιωθαν ασφαλείς καθώς το μέρος όπου βρίσκονταν «δεν είναι τοποθετημένο στην περιοχή άμεσου κινδύνου».

Σύμφωνα με το CNN, το παράτολμο ζευγάρι φωτογραφήθηκε μπροστά από το ηφαίστειο Ταάλ και ο φωτογράφος τους δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Related posts

Πάει στο Κίεβο ο Σύλλογος Αλισσαίων – Μεγάλη εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς

4press

H queen Ελένη Μενεγάκη της τηλεόρασης και τα άπειρα χρόνια πολλά από το πρωί σε όλα τα social media – Hugs & φιλιά (φωτό)

4press

Όσο περισσότερο λάμπεις, τόσο πιο πολύ θα σε πολεμούν

4press