Πολιτισμός

Μαθητής στην Κρήτη αποβλήθηκε και… έδειρε το λυκειάρχη

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…..

Oπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς» του Ηρακλείου, ένας 17χρονος μαθητής του Λυκείου είχε αποβληθεί, αλλά εντούτοις ο ίδιος δεν αποδέχθηκε την ποινή και αποφάσισε να πάει στο σχολείο σαν να μην συμβαίνει τίποτα…

Ο διευθυντής όταν τον είδε, του είπε ότι πρέπει να αποχωρήσει γιατί είχε αποβληθεί. Ο μαθητής μη αποδεχόμενος την ποινή και την προτροπή του διευθυντή, κινήθηκε εναντίον του και τον χτύπησε.

Ο άτυχος εκπαιδευτικός ένιωσε ζάλη από το κτύπημα που γι αυτόν ήταν απροσδόκητο. Ακολούθως υπέβαλε μήνυση και συνελήφθησαν τόσο ο 17χρονος, αλλά και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Άμεσα ενημερώθηκαν για το συμβάν αρμόδιες διευθύνσεις εκπαίδευσης και τώρα θα συνεδριάσει ο Σύλλογος Διδασκόντων για να αποφασίσει τι θα γίνει με τον ευέξαπτο μαθητή.

Ένα αντίστοιχο περιστατικό είχε γίνει πριν λίγο καιρό και στα Χανιά, όταν και πάλι κτυπήθηκε εκπαιδευτικός από γονέα ενός μαθητή.

Related posts

Τρελό φιλοδώρημα του Ρονάλντο στις διακοπές του στη Μεσσηνία! (pics)

4press

Ποια είναι η Κατερίνα Ντούσκα που πάει Eurovision Η τραγουδoποιός και τραγουδίστρια με τη βραχνή χαρακτηριστική φωνή είναι μια νέα δύναμη στην ελληνική μουσική σκηνή.

4press

3 Super-Simple (and Delicious) Salmon Recipes

admin

Leave a Comment