Συνεντεύξεις

Αγγελική Νικολούλη: «Είδα όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά»

Μία από τις τρομακτικές εμπειρίες που έχει ζήσει, αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη.

Η γνωστή δημοσιογράφος, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «You» και μίλησε για την καριέρα της ως δημοσιογράφος αστυνομικού ρεπορτάζ αλλά και για τις απειλές που έχει δεχθεί για τη ζωή της.

«Η δουλειά μου είναι για μένα τρόπος ζωής. Ποτέ δεν το έβαλα κάτω! Πέρα από το μυστήριο και τους γρίφους, που με συναρπάζουν, με γεμίζει σαν άνθρωπο και η προσφορά στο συνάνθρωπο μου, που υποφέρει. Αυτό που με κάνει να προχωράω τόσα χρόνια την έρευνα, είναι η αναζήτηση της αλήθειας, που κάποιοι θέλουν να θάψουν… Όταν βλέπω το σκοτάδι να διαλύεται απ’ το Φως, η χαρά και η ηθική αμοιβή μου είναι μεγαλύτερες από το όποιο εμπόδιο ή απογοήτευση».

Όπως ανέφερε, έχει δεχτεί απειλές για την ζωή της με όπλο. «Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά. Αν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, παρόλα αυτά συνεχίζω».

Related posts

“Στην Πάτρα πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια”. Η Χριστίνα Σούζη μιλά στη 4press για τα φοιτητικά της χρόνια στην Αχαϊκή πρωτεύσουσα

4press

Προφίλ: | Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική «Ολύμπιον» – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

4press

Η Μαρία Μανουσάκη-Μαλλιώρη στο “Ράδιο Γάμμα”

4press