Συνεντεύξεις

Αγγελόπουλος: «Θετικός ο απολογισμός του α΄ γύρου»

Με αφορμή την ολοκλήρωση του α΄ γύρου στο πρωτάθλημα της β΄ εθνικής βολεϊ ανδρών, ο προπονητής του Θησέα Πατρών, Αρης Αγγελόπουλος, δήλωσε: «Πρώτα από όλα χρόνια πολλά και εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και αγάπη για όλους. Αγαπη, ειλικρίνεια και δουλειά θα χρειαστεί και το βολεϊ της περιοχής μας προκειμένου να έρθουν καλύτερες μέρες. Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του α΄ γύρου στο πρωτάθλημα της β΄ εθνικής, ο απολογισμός είναι σίγουρα θετικός και δεν μιλάω μόνο για την ανδρική ομάδα αλλά γενικότερα για ην επανεκκίνηση του Θησέα.

Η εφηβική ομάδα μετά το τέλος της α΄ φάσης προκρίθηκε στο φαιναλ-4 της Πελοποννήσου όπου θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί. Η ανδρική ομάδα έκλεισε αήττητη τον α΄ γύρο με πολύ καλές εμφανίσεις. Φιλοδοξία όλων στην ομάδα είναι πέρα από την αγωνιστική βελτίωση, να συνεχίσουν πιο δυνατά τη προσπάθεια στο β΄ γύρο και μπορεί η προσπάθεια να είναι δύσκολη όμως η θέληση και η αισιοδοξία όλων των αθλητών μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Related posts

Γιάννης Ταπεινός: “Λυπάμαι που ένα τεράστιο έργο που κάναμε στο χώρο της Παιδείας δεν το συνέχισαν…”

4press

ΜΑΤΙΝΑ ΛΑΔΙΚΟΥ: “Δεν είναι ποτέ αργά για να κάνεις τα όνειρά σου… πραγματικότητα”

4press

Ν. Καρακίτσος: “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που η αλυσίδα Κρόνος που δημιουργήσαμε, περνά ολοκληρωτικά στην Σκλαβενίτης και αποκτά άλλη δυναμική”

4press