Συνεντεύξεις

Βαγγέλης Πετρόπουλος: “Πιστεύω στην εμπειρία, την ικανότητα και τις γνώσεις του Γιάννη Λέντζα”

Ο Ευάγγελος Πετρόπουλος από την Κυλλήνη βρίσκεται στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία». Μιλά στη 4press.gr για την προεκλογική του εμπειρία, το πρόγραμμα της παράταξης “Νέα Πορεία” αλλα και για την αγάπη και στήριξη των πολιτών στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα.


Πως πήρατε την απόφαση να θέσετε υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Νέα Πορεία” του Γιάννη Λέντζα;

Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Πιστεύω στην εμπειρία, την ικανότητα και τις γνώσεις του Γιάννη Λέντζα. Είναι η μοναδική επιλογή για να ακολουθήσει ο Δήμος μας νέα αναπτυξιακή πορεία!».


Πείτε μας κάποια χαρακτηριστικά που εκτιμήσατε στον Υποψήφιο Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και σας έκαναν να τον εμπιστευθείτε και να συμπορευτείτε μαζί του.
Ο κύριος Λενζας είναι ένα σοβαρό, τίμιο, εργατικό άτομο με όραμα και πάθος και νομίζω πως όλοι μαζί μπορούμε να δουλέψουμε για έναν καλύτερο Δήμο.


Ποιες πιστεύετε πως είναι οι κυριότερες ανάγκες του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης;
Η ύδρευση, η αγροτική οδοποιία, ο ηλεκτροφωτισμός, η καθαριότητα αποτελούν βασικές καθημερινές ανάγκες.


Σας βλέπουμε σε όλες τις περιοδείες του συνδυασμού “Νέα Πορεία”. Τι σας λεει ο κόσμος;
Τόσο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας όσο και εμεις οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Νέα Πορεία” είμαστε πολύ συγκινημένοι από την αγάπη και την στήριξή του κόσμου, που μας γεμίζουν αισιοδοξία, αλλά και αίσθημα ευθύνης για το μέλλον. Ο κόσμος ζητά αλλαγή στην καθημερινότητά του και εμείς μπορούμε να κοιτάξουμε μπροστά.


Εαν οι συμπολίτες σας δώσουν τη δυνατότητα με την ψήφο τους να τους εκπροσωπήσετε στο νέο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, ποια θα είναι η βασική σας προτεραιότητα;
Ο αγώνας μας θα είναι πολυμέτωπος και η στόχευσή μας θα είναι η ανάπτυξη.


Τι μήνυμα θα θέλατε να μεταφέρετε στους συνδημότες σας;
Οι συνδημότες μας να στηρίξουν το ήθος και τις καθαρές μας θέσεις. Όπως λέει και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας ” Για εμάς η καθημερινότητα του δημότη, δεν αποτελεί δέσμευση! Αποτελεί συμβόλαιο τιμής με τους δημότες!

Related posts

Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Σπυράκο – Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

4press

ΑμεΑ υιοθέτησε σκύλο σε αναπηρικό αμαξίδιο – Ήταν ο μόνος που μπορούσε να τον «καταλάβει»

4press

O μηχανολόγος μηχανικός Παναγιώτης Χριστόπουλος στις “Βιογραφίες”

4press