Συνεντεύξεις

Γιάννης Λέντζας: Συγχαρητήριο μήνυμα στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές των επιτυχόντων σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύµατα της χώρας µας για τη σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του δύσκολου έτους.
Τους εύχομαι από καρδιας καλές σπουδές, κατά τη διάρκεια των οποίων η δίψα για την απόκτηση της γνώσης πρέπει να συνεχιστει ώστε μαζι με τα εφόδια που έχουν από τις οικογένειες τους να αποτελέσουν το εφαλτήριο για την επαγγελματική και κοινωνική τους καταξίωση.
Επισης θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όλους όσους δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους, και να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ευχόμενος να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα όνειρα τους, γνωριζοντας πως η αποτυχία αποτελεί την αρχή της επιτυχίας.
Εύχομαι σε όλους και όλες που έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα μετά το περας των σπουδών τους να μη ξεχάσουν το τόπο που ξεκίνησαν, και να επιστρέψουν σε αυτόν, δινοντας τον αγώνα για ενα καλύτερο αύριο στην Ηλεία μας.
Στηριζόμαστε σε εσας προσβλέπουμε σε εσας!
Καλη δύναµη σε κάθε νέα σας προσπάθεια.

  • Ο ∆ήµαρχος
    Λέντζας Ιωάννης

Related posts

O Χαράλαμπος Γώγος στο “Προφίλ” – Ολόκληρη η συνέντευξη

4press

Κυριάκος Ορλώφ: “Γίνεται κακοδιαχείριση από τη δημοτική αρχή Νικολάου”

4press

Αμαλία Αντωνόπουλου: “Πρέπει να ανοίξουμε νέους δρόμους στην Πάτρα, για μια Διεθνή Σύγχρονη Πόλη”

4press