Συνεντεύξεις

Διαμαντής Κανελλόπουλος: “Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα εργαστούμε σκληρά για το Δήμο Ερυμάνθου”

  • κ.Κανελλόπουλε, καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ποιο είναι το κλίμα που συναντάτε κατά τη διάρκεια των περιοδειών σας στο Δήμο Ερυμάνθου;

Πριν από λίγο καιρό, όταν  και ξεκινήσαμε όλοι μαζί αυτή την κοινή προσπάθεια δεν είχα φανταστεί ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα η «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» θα αποκτούσε τέτοια μαζικά χαρακτηριστικά και θα διεκδικούσε νικηφόρα τη Διοίκηση του Δήμου μας! Οι συνδημότες μας έχουν αγκαλιάσει και η ευθύνη εάν εκλεγούμε είναι διπλή.

  • Σε περίπτωση εκλογής σας, σε ποια θέματα θα δώσετε προτεραιότητα;

Εμείς δίνουμε προτεραιότητα σε δύο τομείς: στην  καθημερινότητα των δημοτών μας και στους νέους. Δεν νοείται το 2019 να στερούνται τα χωριά μας βασικές δομές όπως είναι η ύδρευση, η Αγροτική οδοποιία, ο εξηλεκτρισμός, η αποχέτευση και η οργανωμένη και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας. Ταυτόχρονα βάζουμε τις βάσεις και δρομολογούμε αναπτυξιακές δράσεις και έργα, προκειμένου ο Δήμος μας να αποκτήσει προοπτική και να επιστρέψει η ελπίδα στους νέους που εγκαταλείπουν τα χωριά μας.

  • Βλέποντας τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού «Συμπόρευση για το Δήμο Ερυμάνθου», που είστε επικεφαλής διαπιστώνουμε πως είναι έντονη η συμμετοχή των νέων ανθρώπων.

Αυτή ήταν και η αιτία που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» και να διεκδικήσουμε το Δήμο. Στόχος μας από την πρώτη στιγμή ήταν να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να καταθέσουν τις ιδέες τους και στη συνέχεια, εφόσον μας εμπιστευτεί ο κόσμος, να εργαστούμε για να γίνουν έργα. Σίγουρα η παράταξή μας αποτελείται και από πρόσωπα με μεγάλη εμπειρία στα κοινά, αλλά είναι άνθρωποι με γνώσεις και αληθινή διάθεση προσφοράς.

  • κ. Κανελλόπουλε, γιατί να επιλέξουν την παράταξή σας οι δημότες του Δήμου Ερύμανθου; Τι διαφορετικό έχετε να κομίσετε στα κοινά;

Εμείς, με το χέρι στην καρδιά, το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα εργαστούμε σκληρά από την επόμενη ημέρα των εκλογών. Προσωπικά έφθασα στο αξίωμα του υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος και αυτό που έμαθα μέσα από την  υπηρεσία μου είναι ότι όταν έχεις σχέδιο, όραμα και μια καλή ομάδα τότε το αποτέλεσμα πάντα σε δικαιώνει. Εμείς από την πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης του συνδυασμού μας καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις για το Δήμο Ερυμάνθου αλλά το πρόγραμμά μας ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, όταν μιλήσαμε και με τον τελευταίο συνδημότη μας. Πιστεύουμε στο διάλογο και στο όλοι μαζί κι έτσι θα συνεχίσουμε και την επόμενη ημέρα των εκλογών. Θα είμαστε δίπλα στους πολίτες και όχι  κλεισμένοι σε γραφεία.

Related posts

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ: Ο κτηνίατρος του δρόμου που φροντίζει τα ζώα των άστεγων

4press

Συνέντευξη Ανδρέα Ριζούλη στη 4press: “Την πρώτη τετραετία στηρίξαμε την κοινωνία, τώρα θα εργαστούμε για την ανάπτυξη”

4press

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Ανδρέας Τζουραμάνης μιλά στη 4press για την υποψηφιότητά του ως βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ

4press