Συνεντεύξεις

Η ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου για τον πατέρα του: “Με έπεισε ότι η αναπηρία δεν είναι το τέρμα”

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ευχαρίστησε τον πατέρα του, για όσα του έχει προσφέρει μέχρι σήμερα.

“Ο πατέρας μου, που φροντίζει να γυρνάει η Γη κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο. Ο άνθρωπος, 80 ετών σήμερα, που με μετέφερε κάθε μέρα στην ιατρική σχολή για να σπουδάσω, στο Αττικό Νοσοκομείο για να εργαστώ και πρόσφατα, κατά την προεκλογική περίοδο, σε 28 νομούς για να σας συναντήσω” γράφει.”

Είναι ο ίδιος που με έπεισε ότι η αναπηρία δεν είναι το τέρμα, δεν είναι το τέλος, είναι μια διαφορετική έκφραση της φυσιολογίας. Δίνει -κυριολεκτικά- τη ζωή του για τη ζωή μου.

Γράφω αυτές τις σειρές, όχι τόσο για να υπογραμμίσω το αυταποδεικτο, ότι του οφείλω πολλά, αλλά κυρίως για να τονίσω ότι αθόρυβα, μετατρέπει τον φόβο της απώλειάς του σε ώθηση να συνεχίσω πιο δυναμικά την πορεία μου.

Σπουδαία γονεϊκή πράξη να βοηθάς το παιδί σου να νιώσει ότι μπορεί να πετάξει, ενόσω κρατάς τα χερούλια από ένα αναπηρικό αμαξίδιο” καταλήγει.

Related posts

Συνάντηση Φ. Ζαΐμη για ζητήματα στη Δημοτική Ενότητα του Ρίου

4press

ΜΑΤΙΝΑ ΛΑΔΙΚΟΥ: “Δεν είναι ποτέ αργά για να κάνεις τα όνειρά σου… πραγματικότητα”

4press

O Σπύρος Μυλωνάς στο ΠΡΟΦΙΛ: “Θέλουμε την άποψη όλων των δημοτών, έτσι θα φτιάξουμε το Δήμο μας”

4press