Συνεντεύξεις

Η “Ελληνική Κανέλλα Συνταγή” στοχεύει στο εξωτερικό αλλά επιμένει Αχαΐα! Συνέντευξη στην Κανέλλα Πλιατσικούρα

Tη νεαρή όμορφη αλλά ανερχόμενη επιχειρηματία συνάντησε η “4press” για να γνωρίσετε καλύτερα την ίδια, την εταιρεία της και τα μυστικά… της επιτυχίας της. Η Κανέλλα Πλιατσικούρα είναι από το Αίγιο, τελείωσε το Λύκειο στο Διακοπτό ενώ σπούδασε στην Πάτρα. Ξεκίνησε ως πωλήτρια παραδοσιακών προϊόντων σε καταστήματα των Καλαβρύτων αλλά σήμερα διατηρεί τη δική της εταιρεία με έδρα το Αίγιο “Κανέλλα Ελληνική Συνταγή”. Όπως μας αποκαλύπτει θέλει να γνωρίσει το μπαχαρικό Κανέλλα σε πολλές χώρες ωστόσο η έδρα της είναι και θέλει να παραμείνει στην Αχαΐα….

Μίλησε μου για την επαγγελματική σου διαδρομή πως ξεκίνησες?

Ξεκίνησα από το “μηδέν” ως πωλήτρια παραδοσιακών προϊόντων….Mε εμπιστεύτηκαν οι πελάτες μου από τη πρώτη στιγμή που τους παρουσίασα τα προϊόντα μου. Από τους πρώτους μήνες κατάλαβα ότι μόλις είχε ξεκινήσει μια πετυχημένη επαγγελματική διαδρομή για εμένα και δεν είχα κάνει λάθος αφού με εμπιστεύονται μέχρι σήμερα.

Ποια η σχέση σου σήμερα με τους παραγωγούς ως υπεύθυνη της επιχείρησης που προωθεί παραδοσιακά προϊόντα..

Άριστη θα έλεγα….καθώς η σωστή επικοινωνία με μικρούς ή μεγάλους παραγωγούς φέρουν σήμερα το αποτέλεσμα της κατανάλωσης…

Με ποια κριτήρια επιλέγεις τους συνεργάτες – παραγωγούς και κατ’ επέκταση τα προϊόντα σου;

Τα κριτήρια για εμένα είναι η σωστή επικοινωνία, η ποιότητα των προϊόντων και η αγάπη τους για τη δουλειά τους. Πάντα όμως, ως γυναίκα, παρατηρώ και λίγο παραπάνω το κομμάτι της καθαριότητας στους χώρους που μπαίνω για να συνεργαστώ!

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σου; Γιατί γνωρίζω ότι συνεργάζεσαι με δεκάδες επιχειρήσεις που εμπιστεύονται τα προϊόντα σου..

Νομίζω η ειλικρινεία που με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο αλλά και το μεράκι για τη δουλειά μου! Μπορεί να εργάζομαι 12 ώρες την ημέρα και να ξεκουραστώ μόνο μένα άνθρωπο που έμεινε ικανοποιημένος από τα προϊόντα μου!

Είναι αλήθεια ότι έχεις ξεκινήσει μια νέα συνεργασία στην Κωνσταντινούπολη; 

Ακόμα όχι συνεργασία… αλλά πολλές επαγγελματικές συζητήσεις που όταν θα μου επιτρέψουν να ταξιδέψω στη Πόλη θα γίνουν και θα δείτε πολύ ωραία πράγματα! 

H πανδημία έχει επηρεάσει τη δουλειά σου; 

Όχι ιδιαίτερα γιατί ως πωλήτρια προωθώ πολλά προϊόντα .Απλά αυτό το διάστημα έδωσα έμφαση στις πωλήσεις προϊόντων που αποτελούν πρώτη προτεραιότητα σ’ ένα σπίτι!

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον; 

Έχω σχεδιάσει ένα ταξίδι στο Μπαλί…που είναι τόπος καταγωγής και παραγωγής καθώς κ επεξεργασίας του μπαχαριού κανέλλας(Κασία)…Στη συνέχεια θα επισκεφθώ και άλλες χώρες που προωθείται το συγκεκριμένο μπαχαρικό ενώ θέλω να το γνωρίσουν κι άλλες! Πάντως δεν βιάζομαι… Προτεραιότητα έχει η υγεία μας και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν τη σωστή στιγμή!

Τέλος ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος;

Eίμαι λάτρης του Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων και όταν έχω χρόνο μου αρέσει να πηγαίνω για λίγες στιγμές χαλάρωσης με φίλους!

Related posts

Ο κακοποιημένος Reino είναι πάλι χαρούμενος, χάρη στον κτηνίατρο Κωστή Τερεζάκη

4press

Αναπληρωτής Καθηγητής Νευροχειρουργικής ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος

4press

Απόστολος Καπρούλιας: “Έχουμε πολλά κοινά σημεία με τον Νίκο Παπαδημάτο” – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ 4press

4press