Συνεντεύξεις

Μήνυμα υποψήφιου Δημάρχου Ερυμάνθου για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Το μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Ερυμάνθου Διαμαντή Κανελλόπουλου για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου έχει ως εξής:

Σήμερα είναι, 25η Μαρτίου, διπλή γιορτή, καθώς εορτάζεται η επανάσταση του 1821 αλλά και ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Δεν είναι σύμπτωση το γεγονός αυτό, δηλαδή η μέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου να ταυτιστεί με την έναρξη της επανάστασης του 1821. Η φλόγα της πίστης οδήγησε στην έκρηξη των όπλων. 
Έτσι, σήμερα φέρνουμε στη μνήμη μας τα γενναία κατορθώματα των ηρώων, που με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας, έδωσαν τον όρκο και πολέμησαν για να ζήσουν ελεύθεροι. Σύσσωμος ο Ελληνισμός με τον έναν ή τον άλλο τρόπο προσέφερε στην επανάσταση του 1821. Από τον Πόντο ως τη Θράκη, από τη Ρωσία ως την Αγγλία, όπου χτυπούσε καρδιά Έλληνα, παραμερίστηκαν προσωπικές, επαγγελματικές οικονομικές ή άλλες υποχρεώσεις για την ελευθερία του έθνους. Δεν θα πάψουμε να τιμούμε τον Ελληνισμό και τις θυσίες του. Οι πράξεις μας πρέπει να είναι τέτοιες, ώστε κάθε φορά που η πατρίδα μας χρειάζεται, να κάνουμε πρώτοι το βήμα για να προασπίσουμε το παρόν και να διασφαλίσουμε το μέλλον της, όλοι μαζί. Ο Ελληνισμός ενωμένος πάντα σπάζει τα δεσμά της δουλείας, της όποιας δουλείας. Κρατάμε το εθνικό μας χρέος και αποτίνουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής στους ιερούς νεκρούς του 1821. Χρόνια Πολλά σε όλους και σε όλες!

Related posts

These Are a Few of My Favorite Running Things

admin

Χωρίς νερό το Λιμνοχώρι: “Υδροκέφαλος” κατέβασε τους διακόπτες της ΔΕΗ

4press

Ο Δημήτρης Σταθακόπουλος στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή

4press

Leave a Comment