Συνεντεύξεις

Με μεγάλη επιτυχία η 4η Γιορτή Πορτοκαλιού στον Αλισσό (φωτογραφίες)

Με επιτυχία διεξήχθη η 4η Γιορτή πορτοκαλιού στον Άνω Αλισσο, με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων που τίμησαν τον Σύλλογο Αλισσαίων «Πείρος».

Στην γιορτή ο κόσμος γεύτηκε πολλά γλυκίσματα παρασκευασμένα από πορτοκάλι, όπως μαρμελάδες, κουλουράκια και πορτοκαλόπιτες, ενώ είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα μοναδικό ταξίδι στην παράδοση με τους  χορούς που παρουσίασαν τα χορευτικά τμήματα του Πείρου, του Συλλόγου Μετσόβου, του Πανηπειρωτικού, του Συλλόγου Σαγεΐκων και του Δήμου Πατρέων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές, Άγγελος Τσιγκρής και Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Δήμαρχος  Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, οι αντιδήμαρχοι, Κυριάκος Ορλώφ και Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ, Αναστάσιος Βερρόπουλος, οι πρόεδροι των Αλισσων Ελένη Μπεζεριάνου και Ανδρέας Στρουμπούτας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Μπαρμπούνης ευχαρίστησε όλους για τις προσφορές τους και ιδιαίτερα τις κυρίες των χωριών που ετοίμασαν μαρμελάδες κι όλα τα άλλα γλυκίσματα, τα οποία έχει στην κυριολεξία ανάρπαστα.

Τέλος ευχαρίστησε ολα τα χορευτικά για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα του Μετσόβου που ταξίδεψαν αρκετά χιλιόμετρα για να βρεθούν στην εκδήλωση.

*Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Πεφάνη

Related posts

Τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα: Η αισθητικός Δήμητρα Βαμβακούση έδωσε την λύση!

4press

ΒΙΝΤΕΟ: Μπήκαμε στον πολυχώρο “Ευεξία” και δοκιμάσαμε το Spinning – Μάθαμε γιατί είναι τοσο δημοφιλές

4press

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ: Ο κτηνίατρος του δρόμου που φροντίζει τα ζώα των άστεγων

4press