Συνεντεύξεις

Οι συνταξιούχοι βορά πολιτικών παιχνιδιών ,οι υπεύθυνοι ανυπεύθυνοι και η τριτοκοσμική Ελλάδα

Της Ντιάνας Καράμπελα

Τα τελευταία χρόνια της υποτιθέμενης «κρίσης» που δεν είναι τίποτα άλλο παρά  αρπακτικών αγορών και αναίσχυντων πολιτικών μεθοδεύσεων υπέρ μιας σαρκοβόρας αγοράς  επιχειρηματικών ,τραπεζικών ,πολιτικών γερακιών ,η εύκολη λεία είναι οι συνταξιούχοι.

Ναι, αυτοί οι απόμαχοι που ενώ εργάστηκαν σκληρά για να ηρεμήσουν στα γεράματα τους και να απολαύσουν τις στερήσεις και τους κόπους μιας ζωής ,βομβαρδίζονται διαρκώς και όχι μόνο ,εφαρμόστηκαν  περικοπές συντάξεων και φυσικά μιλάμε για μεσαίες συντάξεις όχι αυτές που όλοι πλέον γνωρίζουμε πόσο υψηλές ήταν και είναι,, ούτε για αυτούς που παίρνουν δυο και τρεις συντάξεις, γιατί και αυτά τα γνωρίζουμε πλέον όλοι. Λέμε για αυτούς που απλά βιοπορίζονται και βγαζουν οριακά τις υποχρεώσεις τους .

Αυτοί τελικά δεν απειλούνται μόνο καθημερινά αλλά ταλαιπωρούνται αφάνταστα να πάρουν αυτή την περιβόητη σύνταξη που όχι απλά δικαιούνται αλλά  είναι δεδουλευμένη  και ιερή, γιατί πολλοί από αυτούς ήταν ιδιώτες και πλήρωναν με πολύ μόχθο και στερήσεις τα ένσημα στο περιβόητο ΤΕΒΕ, σημερινό ΟΑΕΕ.

Σήμερα 27 του μήνα που ήταν να πληρωθούν γινόταν το αδιαχώρητο στους Ναούς του μεγάλου νταβατζή στις τράπεζες.

Αυτές λοιπόν με τις ευλογίες του κράτους στίβουν τον απλό πολίτη, μη παρέχοντας του καμία εξυπηρέτηση αλλά εκτός από το νταβατζιλίκη στις συναλλαγές ,τιμωρεί τον απόμαχο της εργασίας στημένον με τις ώρες σε ατελείωτες ουρές , μέσα και έξω στα ΑΤΜ.

Το τραγελαφικό είναι ότι σήμερα εκτός από την ταλαιπωρία και τις ατελείωτες ουρές που ταλαιπωρούνται και οι υπόλοιποι πολίτες οι οποίοι  έχουν διάφορεςς άλλες συναλλαγές λόγω νταβατζή εκεί πρέπει να γίνονται όλα….κάποια ΑΤΜ από κάποια στιγμή και μετά δεν είχαν χρήματα και έτρεχε ο κόσμος να βρει ποιο έχει χρήματα.

Το πιο ελεεινό και πρόστυχο είναι ότι κάποιοι συνταξιούχοι δεν πήραν την σύνταξή τους,γιατί της έκανε κατάσχεση η Εφορία και ενώ είχαν μπει στις 120 δόσεις με την ρύθμιση και είχαν πληρώσει με αποδεικτικά.

Αυτός ο άθλιος που έδωσε αυτές τις εντολές,αυτό το τσουτσέκι ,αυτή η μαριονέτα από όποιον χώρο κι αν προέρχεται και όποιον  σκοπό εξυπηρετεί ,με την οσφυοκαμπτική αθλιότητά του ,δεν είδε ότι πήρε όλη τη σύνταξη των ανθρώπων και δεν άφησε έστω ένα μέρος προκειμένου να βιοποριστούν ;

Τελικά στην Ελλάδα όποιος προσπαθεί να τακτοποιεί τις υποχρεώσεις τιμωρείται από την άθλια κρατική μηχανή ,τα πολιτικά παιχνίδια και την οσφυοκαμψία των πραιτοριανών.

Μία Ελλάδα τριτοκοσμική με απαίδευτους ανθρώπους σε πόστα καίρια και όσους αξίζουν στο περιθώριο.

Ντροπή και αίσχος για όλα αυτά ,ειλικρινά ντρέπομαι για την ασέβεια και τον ανηλεή βομβαρδισμό απειλών και ανασφάλειας των γερόντων.

 

 

Related posts

Βίντεο: Το μεγαλύτερο σπήλαιο άλατος στον κόσμο – Φτάνει τα 10 χλμ & καλύπτεται από εντυπωσιακούς σταλακτίτες

4press

Νιγηρία: Έφηβος σκηνοθέτησε με κάθε λεπτομέρεια την απαγωγή του & ζήτησε λύτρα από τον πατέρα του – Ήθελε να αγοράσει ρούχα

4press

Διαμαντής Κανελλόπουλος: “Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα εργαστούμε σκληρά για το Δήμο Ερυμάνθου”

4press