Συνεντεύξεις

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκλεισε τα 38 & δίνει μαθήματα ζωής: “Μην κρατάτε κακία σε κανέναν”

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκλεισε τα 38 και όμως αισθάνεται ακόμα παιδί. Και από τον Άγιο Δομίνικο που βρίκεται ευχαρίστησε τους ακόλουθους του στο Instagram, για τις ευχές με ένα βίντεο που τον δείχνει να κάνει μια ανέμελη βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου και με ένα μήνυμα που ενπεριέχει τη σοφία που “συνέλεξε όλα αυτά τα χρόνια μετά από τόσα ταξίδια και εμπειρίες”, όπως λέει ο ίδιος.

“38…και ακόμα παιδί!  Θα έλεγε κανείς ότι με τόσα χρόνια, τόσα ταξίδια στις 5 ηπείρους, τόσες εμπειρίες, τόσες γνωριμίες, θα έχω μαζέψει αρκετή σοφία για να μεταφέρω στα 38α γενέθλια μου! Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πως ακόμα έχω να μάθω πολλά! 

Για ένα πράγμα όμως είμαι σίγουρος…μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά τη ζωή, βάλε λίγο παραπάνω ανεμελιά στην συνταγή! 
Είναι λογικό να μας απασχολούν καθημερινά σκέψεις  όπως “τι θα γίνει αύριο?”, “γιατί να έτυχε σε εμένα αυτό το πρόβλημα?” και να αγχωνόμαστε για το μέλλον. Το μέλλον όμως έρχεται και φεύγει πολύ πιο γρήγορα από ότι πιστεύεις και είναι κρίμα να το χάσεις μέσα στο άγχος σου.

.Μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά τη ζωή, γέλα πιο συχνά, γέλα δυνατά, κάνε λάθη, μάθε από τα λάθη σου, μην κρατάς κακία σε κανέναν και για τίποτα, πάρε ρίσκα και απόλαυσε το ταξίδι στο μέγιστο βαθμό, αφού όπως είπαμε θα τελειώσει πριν καν το καταλάβεις! Και στο τέλος της ημέρας “ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΙΩΣΕ…ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ”!

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές….για πάντα παιδί, Σάκης. “, έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Related posts

Hang Onto Summer With One Last Raspberry Punch Recipe

admin

Διαμαντής Κανελλόπουλος: “Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα εργαστούμε σκληρά για το Δήμο Ερυμάνθου”

4press

Βίντεο: Συναντήσαμε τον γνωστό μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου στη λαϊκή αγορά της Πάτρας – Τι μας είπε για την υποψηφιότητά του στην ευρωβουλή

4press