Συνεντεύξεις

Ο Στέλιος Τσιμπλοστεφανάκης μιλά στη 4press για την υποψηφιότητά του με την παράταξη “Πρωτεύουσα ξανά” του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Για την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Πρωτεύουσα ξανά” του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ο Ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε. Στέλιος Τσιμπλοστεφάνακης μιλά στη 4press.gr αναφέροντας τα εξής:

“Συνοδοιπόρος, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, σε μία πολυσυλλεκτική, αυτοδιοικητική παράταξη,με υποψήφιο δήμαρχο τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, που πλαισιώνεται από πολίτες της Πάτρας, καταξιωμένους στην κοινωνία της και με διάθεση προσφοράς στα κοινά.

Ξεκινώντας από το Ζαβλάνι που γεννήθηκα και φθάνοντας στην Παραλία που ζω τα τελευταία 15 χρόνια, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να προσφέρω στην πόλη που αγαπώ, που σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε., έχοντας πλούσια συνδικαλιστική δράση, που δραστηριοποιήθηκα στον πολιτισμό ως Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Πάτρας «Το Αρκάδι», αλλά και ως Δάσκαλος χορού, συμβιώνοντας καθημερινά με τα παιδιά, για τα οποία αξίζει όλοι μαζί να προσπαθούμε καθημερινά! Για να βάλουμε τέλος στη στασιμότητα, στην ακινησία, στη μιζέρια … Για να αλλάξουμε την Πάτρα! Να την κάνουμε Πρωτεύουσα Ξανά!”

Related posts

Έδεσαν, φίμωσαν και χτύπησαν αλύπητα Εβραίο εκατομμυριούχο- Τέσσερις ληστές εισέβαλαν ξημερώματα στο σπίτι του (φωτό)

4press

These Are a Few of My Favorite Running Things

admin

Ενα μοναδικό μουσείο τυπογραφίας χωρίς πόρους

4press