Συνεντεύξεις

Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Γενάρης μετά από καρδιακό επεισόδιο

Απεβίωσε χθες σε ηλικία 73 ετών ύστερα από καρδιακό επεισόδιο ο δημοσιογράφος Κώστας Γενάρης, που υπήρξε επί σειράν ετών ανταποκριτής της Καθημερινής και της ΕΡΤ στην Κύπρο.

Ο Κώστας Γενάρης έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή γύρω στα μεσάνυχτα έπειτα από καρδιακό επεισόδιο το οποίο υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τη σύζυγό του.

Τη θλίψη για το θάνατο του Κώστα Γενάρη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Αναστασιάδης αναφέρει: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του εκλεκτού φίλου και έγκριτου δημοσιογράφου Κώστα Γενάρη. Ο Κώστας Γενάρης υπήρξε ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στην κυπριακή δημοσιογραφική οικογένεια».

«Με το κύρος, την εμβρίθεια και την αγάπη του για  τη δημοσιογραφία και τον τόπο συνέβαλε στην αναβάθμιση του επιπέδου του δημόσιου λόγου στην πατρίδα μας», επεσήμανε ακόμη  ο κ. Αναστασιάδης, προσθέτοντας ότι ο εκλιπών υπήρξε ένας υπέροχος πατέρας, ένας αξιαγάπητος οικογενειάρχης».

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα παιδιά του για τη μεγάλη τους απώλεια», κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης.

Related posts

Η κλιματική αλλαγή & οι αλλαγές στον παγκόσμιο τουρισμό – Οι νέες μόδες

4press

Συνέντευξη Πέτρου Ψωμά στη 4press – Δείτε το βίντεο

4press

Γιατί φυτεύουν κυπαρίσσια στα νεκροταφεία; Για τους αρχαίους Έλληνες ήταν το δέντρο της θλίψης και οι Χριστιανοί πιστεύουν ότι το δέντρο ενώνει τη γη με τον ουρανό. Η αλήθεια ίσως βρίσκεται αλλού……

4press