Συνεντεύξεις

Πέτρος Φιλιππίδης: Φήμες τον θέλουν να εγκαταλείπει την Αθήνα μετά το πρόβλημα υγείας του

Θα είναι ο Τάσος Χαλκιάς ο «αντικαταστάτης» του Πέτρου Φιλιππίδη στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»;facebook sharing button 

Μετά τις καταγγλίες  που έχουν ειπωθεί εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη  αλλά και την περιπέτεια υγείας του, φημολογείται πολύ έντονα ότι ο γνωστός ηθοποιός θα μετακομίσει εκτός Αθήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής”Ευτυχείται” ο Πέτρος Φιλιππίδης σε μία προσπάθειά του να ηρεμήσει από το βαρύ κλίμα των τελευταίων ημερών αποφάσισε να μετακομίσει στην εξοχική του κατοικία στα Γιάννενα.

https://youtube.com/watch?v=NKPPa31rXn0%3Ffeature%3Doembed

Ωστόσο η φήμη αυτή ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Παρόλα αυτά τα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», όπου πρωταγωνιστούσε ο εν λόγω ηθοποιός, θα διακοπούν προκειμένου να γίνουν νέες αναπροσαρμογές μετά την απομάκρυνση του ηθοποιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής ” Πρωινό”  θα γραφτεί νέο σενάριο για την συγκεκριμένη σειρά και η προσαρμογή θα είναι να μπει ο αδερφός του Παρασκευά δηλαδή του ρόλου που υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης.https://streamable.com/e/70fwoe

Τον συγκεκριμένο ρόλο η παραγωγή της ΕΡΤ έχει σκεφτεί να αναλάβει ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς.

«Πώς το μάθατε και το προλάβατε. Πριν από λίγη ώρα ο κ. Καραγιάννης με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να συμμετέχω στη σειρά με έναν ρόλο που ήταν προδιαγεγραμμένος να γίνει, αλλά τώρα με την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη θα γίνει εντονότερος και ισχυρός στη σειρά. Θα συζητήσω την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει». αποκάλυψε ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με την παραγωγή.

«Φυσικά και το βλέπω θετικά, είναι μια πολύ ωραία σειρά. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Δεν ξέρω πότε θα γίνουν γυρίσματα, ούτε καν αν θα τα βρούμε και θα συμφωνήσουμε».

Στην ερώτηση «αν περιμένει να πέσουν όλα τα φώτα πάνω του» ο ίδιος απάντησε ότι «Δεν είναι καλό να πέφτουν πάνω σου τα φώτα από την αρνητική συγκυρία κάποιων άλλων».

Related posts

Το μήνυμα του Αντιδημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης Π.Ανυφαντή για τους υποψήφιους στις Πανελλήνιες

4press

Αποκλειστική συνέντευξη της επικεφαλής επιστήμονος του ΠΟΥ: «Ακραίο μέτρο τα lockdowns για φτωχούς και ευάλωτους»

4press

Eurostat: Νέα έρευνα αποκαλύπτει την ηλικία που «εγκαταλείπουν» οι Ευρωπαίοι το πατρικό τους

4press