Συνεντεύξεις

Παναγιώτης Παναγόπουλος: “Έχουμε ευθύνη να υπερασπιστούμε την πόλη μας, το χωριό μας, την γειτονιά μας… Τώρα είναι η ευκαιρία μας!

Ο Παναγιώτης Παναγόπουλος, ένας νέος άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του και θέλει να συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής που διαμένει θέτει υποψηφιότητα στο τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής κοινότητας Βάρδας… Ας τον γνωρίσουμε:

Ως νέος άνθρωπος που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στη Βάρδα διατηρώντας και συνεχίζοντας την οικογενειακή επιχείρηση φωτογραφείου, με αίσθημα σεβασμού και εκτίμησης για τους συμπολίτες μου, αποφάσισα να αγωνιστώ δίκαια για τον τόπο μου και για τους συμπολίτες μου. Τα ζητήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλά και εξίσου σημαντικά. Το ασφαλές οδικό δίκτυο, η ασφάλεια του πεζού, η καθαριότητα, η ύδρευση, η παιδεία, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός.. Δεν δίνω υποσχέσεις και εγγυήσεις. Απλά δεσμεύομαι να αγωνιστώ μαζί σας για να δούμε την γειτονιά μας όπως της αξίζει. Ας δράσουμε όλοι ενωμένοι για την πρόοδο του τόπου μας με σχεδιασμένες κινήσεις. Η επιθυμία μου για προσφορά και το όραμά μου για να έρθουν καλύτερες μέρες για την πόλη μου, με γέμισαν δύναμη και θέληση να θέσω υποψηφιότητα στο τοπικό συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Βάρδας, ώστε να συμμετέχω στον σχεδιασμό και στις αποφάσεις που αφορούν τον Τόπο μου. Αξίζει να δώσουμε όλοι μαζί τον καλύτερο μας εαυτό και να αναδείξουμε τις αξίες του τόπου μας με κοινή προσπάθεια. Εμείς οι νέοι, ο κορμός της κοινότητάς μας, έχουμε ευθύνη να υπερασπιστούμε την πόλη μας, το χωριό μας, την γειτονιά μας.. Τώρα είναι η ευκαιρία μας!

Related posts

Αγγελική Νικολούλη: «Είδα όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά»

4press

Σεισμός: Ποια είναι τα πιο επικίνδυνα εδάφη στον ελλαδικό χώρο

4press

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Ανδρέας Τζουραμάνης μιλά στη 4press για την υποψηφιότητά του ως βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ

4press