Συνεντεύξεις

Σάκης Κεχαγιόγλου στην Ελεονώρα: Συμβούλευσα την 35χρονη να πει την αλήθεια γιατί προκύπτει η εμπλοκή της από την δικογραφία (Βίντεο)

“Αυτός που διαπράττει ένα τέτοιο αδίκημα θέλει να καταστρέψει, να κάψει, να σημαδέψει για πάντα”

Τον Σάκη Κεχαγιόγλου φιλοξένησε στα «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Δευτέρας η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Κεχαγιόγλου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη 35χρονη που φέρεται να είναι η δράστις της υπόθεσης με το βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέας μιας και είναι ο συνήγορος της.

 

«Πρέπει η ίδια να δώσει τις εξηγήσεις της» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κεχαγιόγλου προσθέτοντας πως «στην υπόθεση αυτή υπάρχουν ακόμα πράγματα που δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ακούω και για εισφορά νέων στοιχείων στη δικογραφία. Εγώ την συμβούλεψα να πει την αλήθεια».

 

«Εναντίον της Έφης ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Εξέφρασα την νομική μου άποψη, καθαρά, χωρίς να πω ότι αδικήθηκε. Ότι η δίωξη δεν έπρεπε να γίνει έτσι. Έπρεπε να διωχθεί για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη» πρόσθεσε ο γνωστός δικηγόρος.

«Αυτός που διαπράττει ένα τέτοιο αδίκημα θέλει να καταστρέψει, να κάψει, να σημαδέψει για πάντα. Δεν θέλει να σκοτώσει. Όποιος θέλει να σκοτώσει, παίρνει ένα πιστόλι και σκοτώνει».

Related posts

Συνέντευξη που έδωσε η Μυρσίνη Λοΐζου μετά τον σάλο: Ζω όπως θέλω εγώ – Δεν θα κρίνω τι λέει ο νονός μου, Λ. Παπαδόπουλος

4press

Smoothie Recipes That Are Healthy and Refreshing

admin

COSMOTE: Δωρεάν για 3 μήνες η υπηρεσία Office 365 Business Premium για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

4press