Συνεντεύξεις

Σοκ στη Ρωσία: 13χρονη μαθήτρια έμεινε έγκυος από 10χρονο αγόρι – Τα ερωτηματικά και οι έρευνες της αστυνομίας – Αποφάσισε να κρατήσει το παιδί

Μία μαθήτρια 13 ετών έμεινε έγκυος από ένα αγόρι 10 ετών στη Ρωσία σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Τα δύο παιδιά φοιτούν σε διαφορετικά σχολεία στην περιοχή Krasnoyarsk στη Σιβηρία , αλλά όπως λέγεται είναι φίλοι από τότε που ήταν μικρότερα.

Η 13χρονη κοπέλα σχεδιάζει να κρατήσει το παιδί και η οικογένεια της , στηρίζει αυτή της την απόφαση αναφέρει το  TBK.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 13χρονη έμεινε έγκυος, και το σχολείο της κοπέλας ανακοίνωσε ότι θα της προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια.

Σε ανακοίνωση της η αστυνομία αναφέρει: “Στις 13 Ιανουαρίου του 2020, η αστυνομία έλαβε πληροφορίες από τους γιατρούς της ομοσπονδιακής , κρατικής, Υγειονομικής Υπηρεσίας  της πόλης Zheleznogorsk ότι μια 13χρονη μαθήτρια είναι έγκυος. Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει έρευνα και θα ακολουθήσει η απόφαση”.

Για το 10χρονο αγόρι δεν έχουν γίνει πολλές πληροφορίες γνωστές αλλά τα δύο παιιδά στα προφίλ τους, στα Social Media αναφέρουν ότι είναι “παντρεμένα’.

Ένας παιδίατρος ο  Nikolai Skorobogatov εξέφρασε αμφιβολίες για το αν το αγόρι είναι πράγματι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει η 13χρονη.

«Θεωρητικά είναι πιθανό» δήλωσε στο KRSK. «Δεν ξέρω τίποτα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά νιώθω ότι ίσως το αγόρι αναλαμβάνει την ευθύνη ενώ κάποιος άλλος άφησε έγκυο τη 13χρονη. Όλα βέβαια μπορούν να διακριβωθούν πολύ εύκολα με μία εξέταση, η οποία οπωσδήποτε θα γίνει»

Το 2009, στο Ηνωμένο Βασίλειο είχε προκαλέσει σάλο η υπόθεση του Alfie Patten, του 12χρονου ο οποίος υποστήριζε πως είχε κάνει παιδί με την 15χρονη φίλη του Chantelle Steadman. Η υπόθεση είχε προκαλέσει δημόσια συζήτηση για τα ήθη και την εγκυμοσύνη στην εφηβεία, με τον τότε αρχηγό των Τόρις Ντέιβιντ Κάμερον να λέει πως εγείρει ανησυχητικά ερωτήματα για τη σύγχρονη Βρετανία.

Αλλά αργότερα, οι εξετάσεις DNA αποκάλυψαν πως ο Patten δεν ήταν ο πατέρας του μωρού. Υπέυθυνος για την εγκυμοσύνη της Steadman, ήταν ένας άλλος 15χρονος που ονομάζεται Tyler Barker, αναφέρει η Daily Mail.

 

 

Related posts

Νίκος Παππάς: Ισχυρό προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην άρση προστασίας της Α’ κατοικίας

4press

Πιτ Μπουλ σκότωσε τη μητέρα της αλλά εκείνη δεν θέλει να το θανατώσουν: “Δεν έφταιγε το σκυλί”

4press

Παναγιώτης Παναγόπουλος: “Έχουμε ευθύνη να υπερασπιστούμε την πόλη μας, το χωριό μας, την γειτονιά μας… Τώρα είναι η ευκαιρία μας!

4press