Συνεντεύξεις

Στη «μάχη» των εκλογών με δυναμική-Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου Διαμαντής Κανελλόπουλος μιλά για τους στόχους του

Να ανοίξει νέους δρόμους στο Δήμο Ερυμάνθου σε μία κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο, επιδιώξει ο συνδυασμός «Συμπόρευση για το Δήμο Ερυμάνθου» με επικεφαλής τον Διαμαντή Κανελλόπουλο.

Ο κ. Κανελλόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου μίλησε στη «Γνώμη» για την απόφασή του να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο, αλλά και για τους στόχους του συνδυασμού του, ο οποίος συγκροτείται από νέους ανθρώπους, αλλά κι από έμπειρα στελέχη.

ΕΡ.: Πήρατε μία δύσκολη απόφαση λίγους μήνες πριν τις εκλογές. Πώς προέκυψε η υποψηφιότητά σας;

ΑΠ.:  Πράγματι ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά ταυτόχρονα μια ακόμη πρόκληση για εμένα μιας και είμαι άνθρωπος που λειτουργώ με ένστικτο και πάθος, ξορκίζοντας οτιδήποτε είναι στάσιμο. Η απόφασή μου, ωστόσο, ελήφθη κατόπιν ώριμης σκέψης και μετά από την παρότρυνση πολλών γνωστών και φίλων που με τίμησαν με την πρότασή τους να ηγηθώ ενός νέου συνδυασμού, ο οποίος θα δώσει τη «μάχη» των εκλογών με συνέπεια, υπευθυνότητα και πρόγραμμα. Η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο μας είναι κοινός παρανομαστής όλων όσοι πλαισιώνουν το συνδυασμό μας. Έχουμε ήδη δώσει το στίγμα μας για την επόμενη ημέρα και γι’ αυτό καλούμε όλους τους συνδημότες μας να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, γιατί σ’ αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

ΕΡ.: Ποιο το όραμά σας για τον Ερύμανθο κ. Κανελλόπουλε;

ΑΠ.: Ζούμε σε μία ευλογημένη περιοχή με μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Η ανάπτυξη όμως δεν θα έλθει μόνη της. Πρέπει να την διεκδικήσουμε, να την απαιτήσουμε… Ο Δήμος μας πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα στο μέλλον και αυτό θα επιτευχθεί μόνο αν ενεργοποιηθούν όλες οι δυνάμεις του τόπου και κυρίως, οι παραγωγικές που αντανακλούν απευθείας στην πραγματική οικονομία. Ο Δήμος οφείλει να διασφαλίσει τις συνθήκες εκείνες που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας, θα κάνουν την περιοχή μας ελκυστική και θα αναδείξουν τις ιδιαιτερότητές της, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες και τα χρηματοδοτικά εργαλεία. Ήδη συντάσσεται από την ομάδα του συνδυασμού μας το πρόγραμμά μας, το οποίο θα είναι ρεαλιστικό και θα απαντά στις ανάγκες των συνδημοτών μας.

 ΕΡ.: Σε ποιους τομείς εστιάζονται οι προτεραιότητές σας;

ΑΠ.: Καταρχάς θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην καθημερινότητα των δημοτών. Στην καθαριότητα, την ύδρευση (ποιότητα νερού και επάρκεια), την οδοποιία (αγροτική και δημοτική), αλλά και σε καίρια έργα υποδομής με στοχευμένες κατευθύνσεις, όπως για παράδειγμα έργα άρδευσης που τόσο έχει ανάγκη ο αγροτικός κόσμος, κ.α. Επίσης, προτεραιότητα αποτελεί και ο τουρισμός, με την ανάδειξη μνημείων (αρχαιολογικών, θρησκευτικών, φυσικών, κ.α.). Ακόμη αρκετά υψηλά στην ατζέντα του συνδυασμού μας είναι η κοινωνική μέριμνα, αλλά και η διοικητική εξέλιξη του Δήμου για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας. Ο Δήμος Ερυμάνθου έχει προοπτική, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά, να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να… Συμπορευτούμε.

ΕΡ.: Έχετε ανακοινώσει κάποιους από τους υποψήφιους του συνδυασμού σας. Διαπιστώνουμε πως υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα.

ΑΠ.: Ο συνδυασμός μας στελεχώνεται κυρίως από νέα πρόσωπα που μου έκαναν την τιμή και αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μου να καταθέσουν τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι νέοι άνθρωποι σηματοδοτούν ταυτόχρονα, νέες ιδέες και προτάσεις που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Σύντομα θα ανακοινώσουμε και τους υπόλοιπους υποψήφιους. Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας είναι άνθρωποι ικανοί με διάθεση για προσφορά και δημιουργία, καταξιωμένοι στην τοπική κοινωνία που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με ξεκάθαρους, αποτελεσματικούς στόχους και αποφασιστικότητα.

Related posts

Τζόκερ οι τυχεροί αριθμοί

4press

ΒΙΝΤΕΟ: Συναντήσαμε τον Υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο Αχαϊας Χρήστο Γραμμένο – Τι μας είπε για την υποψηφιότητά του, το επάγγελμά του και τη νέα γενιά

4press

Χριστίνα Κατσαντούλα: “Μια μπαλαρίνα…στα γήπεδα”

4press

Leave a Comment