Συνεντεύξεις

Ρώτησα “τι συμβαίνει; γιατί μου κλείνεις το μικρόφωνο;”Ο Χρήστος Σεβαστός μιλά για ξεχωριστές στιγμές στην ζωή και την καριέρα του.

Ο Χρήστος Σεβαστός, που έγινε γνωστός με την επιτυχία του «Άσε με», η οποία κυκλοφορεί από την Heaven Music, μίλησε για ξεχωριστές στιγμές στην ζωή και την καριέρα του.

Αυτόν τον καιρό κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις και προγραμματίζει τις επόμενες μουσικές του περιοδείες ανά την Ελλάδα. Μιλώντας στο “People”, απαντά για τις «τελευταίες φορές» που του συνέβη κάτι ασυνήθιστο, απίθανο ή ευχάριστο.

Τελευταία φορά που…

Ξύπνησες με hangover; Πριν τρία χρόνια όχι σε κάποιον γάμο όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο σινεμά αλλά μετά από συναυλία μου στην Αμερική. Τελείωσε το live και βγήκαμε με φίλους και συνεργάτες για ένα ποτό στο κέντρο του Σικάγο να φύγει η πίεση της βραδιάς. Την επομένη, ξυπνήσαμε όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας. Το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι πώς επέστρεψα…

Άκουσες τραγούδι σου στο ράδιο; Πριν έναν χρόνο οδηγώντας προς το Μικρολίμανο γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός έπαιξε το τραγούδι μου “Άσε Με”. Έκανα αμέσως δεξιά, άναψα τσιγάρο και άρχισα να το τραγουδώ δυνατά. Ήταν μια αξέχαστη αίσθηση.

Σου έδωσαν μια χρήσιμη συμβουλή; Η συμβουλή εννοείται ήρθε από τους γονείς μου. Ξεκίνησα το τραγούδι από τα 16 και το μέλημά τους ήταν να μην μπλέξω σε άσχημες καταστάσεις. Έτσι, μου έλεγαν συνέχεια «Χρήστο ό,τι κάνεις, να το κάνεις πάντα, με πάθος και αξιοπρέπεια». Είναι μια συμβουλή που προσπαθώ να τηρώ μέχρι σήμερα.

Σου έκλεισαν το μικρόφωνο; Πίσω στο 2012, έγινε μια φορά σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης με ένα δυνατό όνομα της πίστας εκείνη την εποχή. Την επομένη, πήρα τηλέφωνο τον ηχολήπτη με τον οποίο διατηρούσαμε άριστες σχέσεις και του πρότεινα να πιούμε έναν καφέ. Εκεί τον ρώτησα «τι συμβαίνει, γιατί μου χαμηλώνεις το μικρόφωνο;» και μου είπε πως «το ζήτησε το όνομα του μαγαζιού γιατί είπε ότι έχεις δυνατή φωνή και ξεσηκώνεις τον κόσμο πριν βγει εκείνος». Έπιασα τον μαγαζάτορα, του εξήγησα τι συμβαίνει και το πρόβλημα διορθώθηκε γρήγορα.

Χρήστος Σεβαστός - Heaven Music

Related posts

Χόρχε Λουίς Μπόρχες – Ποίημα στους φίλους

4press

Made in Greece η Workathlon: Βρες με ένα κλικ τα καλύτερα ταλέντα & τις καλύτερες θέσεις στον κλάδο της φιλοξενίας

4press

Διάσημη ιστοσελίδα του εξωτερικού παρουσιάζει vintage φωτό της Κρήτης από το 1970

4press

Leave a Comment