Ειδήσεις Συνεντεύξεις

Τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα: Η αισθητικός Δήμητρα Βαμβακούση έδωσε την λύση!

Η αυξημένη τριχοφυΐα αποτελεί σίγουρα ένα από τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τη γυναίκα. Πόσες φορές δε σας έχει συμβεί να χαλάσει η διάθεση σας από την τριχοφυΐα σε διάφορα σημεία πάνω σας;

Ένα πρόβλημα που στις μέρες μας έχει αρχίσει να απασχολεί όλο και περισσότερο και τους άνδρες που για λόγους αισθητικής ενοχλούνται από την τριχοφυΐα τους.

Έτσι, η πλειοψηφία των γυναικών αλλά και αρκετοί άνδρες έχουν επιδοθεί σε έναν ανελέητο αγώνα αντιμετώπισης της τριχοφυΐας με κάθε μέσο, με μεγάλο οικονομικό κόστος αλλά χωρίς μόνιμα αποτελέσματα.

Σας έχουμε την λύση! Ψάξαμε για εσάς, επισκεφτήκαμε τον κατάλληλο χώρο, το ιατρείο του Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Γιώργου Δαράβαλη και συναντήσαμε την έμπειρη αισθητικό, Δήμητρα Βαμβακούση, και voila!

Υπάρχει τρόπος τελικά να απαλλαγούμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα;

Οι παραδοσιακές μέθοδοι αποτρίχωσης, όπως το ξυράφι, οι αποτριχωτικές κρέμες, η μηχανή, η χαλάουλα και το κερί αποτελούν μόνο προσωρινές λύσεις κατά της τριχοφυΐας και μάλιστα ενέχουν κινδύνους παρενεργειών όπως θυλακίτιδες και ερεθισμούς της επιδερμίδας. Το Laser έχει φέρει την επανάσταση στην αντιμετώπιση της αποτρίχωσης, αποτελώντας παράλληλα τη μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδο εξάλειψης της τριχοφυΐας! Όλα τα διεθνή guidelines συνιστούν πλέον η ιατρική αποτρίχωση να γίνεται αποκλειστικά με Laser Αλεξανδρίτη για ασφαλέστερα, ταχύτερα και σαφώς καλύτερα αποτελέσματα.

Τι είναι το Laser Αλεξανδρίτης ;

Το Laser Αλεξανδρίτης μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος κι έχει τις βάσεις του στη θεωρία της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Συγκεκριμένα, ένα μήκος κύματος 755 nm της ακτίνας φωτός προκαλεί απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη της τρίχας, καταστρέφοντας το τριχικό του θύλακα. Αυτό καταστρέφει τη ρίζα και αναστέλλει το σχηματισμό νέας από την ίδια ρίζα, αφήνοντας ανεπηρέαστη τη μελανίνη. Μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε εμφανίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο (άνω χείλος, ζυγωματικά, φαβορίτες, πιγούνι, μύτη, αυτιά) αλλά και στο σώμα (μασχάλες, θηλές, στήθος, πλάτη, γραμμή κοιλιάς, κοιλιά, μέση, μπικίνι, μηροί, κνήμες).

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας εξαρτάται από τις ανατομικές περιοχές που θα εφαρμοστεί το laser. Ενδεικτικά, η συνεδρία για laser αποτρίχωση στο πρόσωπο διαρκεί 5-10 λεπτά, στις περιοχές μπικίνι-μασχάλες 15 λεπτά και στην περιοχή των ποδιών 1-1.5 ώρα. Συνήθως οι συνεδρίες που απαιτούνται είναι 6-8 για το σώμα και 8-10 για το πρόσωπο με μεσοδιαστήμα 45-60 ημερών. Η αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης με laser και κατ’ επέκταση ο αριθμός των συνεδριών που θα απαιτηθούν, εξαρτάται από: το μηχάνημα που επιλέχθηκε το φύλο την ποιότητα της τρίχας το χρώμα της επιδερμίδας (φωτότυπος) την ανατομική περιοχή την ύπαρξη ή όχι ορμονικών διαταραχών Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη υπερτερεί έναντι των άλλων μεθόδων, τόσο σε ασφάλεια όσο και σε αποτελεσματικότητα. Μετά το πέρας των 3 πρώτων συνεδριών είναι ορατό το αποτέλεσμα της εξάλειψης της τριχοφυίας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η καταστροφή των θυλάκων είναι μη αναστρέψιμη και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Η υφή της τρίχας αλλάζει, γίνεται πιο απαλή ενώ μετά από κάθε συνεδρία οι τρίχες γίνονται προοδευτικά πιο λίγες και πιο λεπτές.

Εφαρμογή laser και για τους άντρες;

Στους άνδρες η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα εμφανίζεται κυρίως σε σημεία του σώματος όπως η πλάτη, οι ώμοι, το στήθος, οι γλουτοί και το πρόσωπο. Η αποτρίχωση με laser για άντρες αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα της εφίδρωσης. Παράλληλα απαλλάσσουμε το σώμα από τα προβλήματα που προκαλεί το ενοχλητικό φαινόμενο της θυλακίτιδας. Επίσης εφόσον χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο δέρματος χωρίς να προκαλέσει οποιονδήποτε τραυματισμό. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στην κύστη κόκκυγος, μια περίπτωση που ταλαιπωρεί πολλούς άντρες. Όμως δεν είναι ευρέως γνωστό πως μπορεί να αντιμετωπιστεί με την χρήση laserγια αποτρίχωση.

Η λύση στην τριχοφυία «ακούει» στο laser Αλεξανδρίτη

Το laser Αλεξανδρίτη αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα διαθέσιμα μηχανήματα στον τομέα της αποτρίχωσης. Επίσης είναι πιστοποιημένο από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).Με την λειτουργία της ψύξης που διαθέτει, καταφέρνουμε σχεδόν να μηδενίσουμε την όποια ενόχληση κατά την εφαρμογή ενώ παράλληλα περιορίζουμε δραστικά τον χρόνο διάρκειας της .Στο Ιατρείο μας θα βρείτε το τελευταίας γενιάς laser alexandrite candela pro ,το quanta alexandrite nd yag καθώς και laser για αφαίρεση τατουάζ ,κηλίδων,αγγείων,όπως και laser για ανάπλαση.

Για περισσότερες πληροφορίες – τηλ: 2610.334.134 – 2610.625.119

Related posts

Πατρινός 8μηνίτης βρήκε φάκελο με 200 ευρώ… και τον παρέδωσε στην Αστυνομία!

4press

ΡΩΣΙΑ: Βίντεο δείχνει την τρομακτική στιγμή που ο διάσημος ιστορικός Όλεγκ Σοκόλοφ πετά τα μέλη της ερωμένης του στο ποτάμι

4press

Θάνατος 35χρονης-Η περίεργη πτώση, οι μώλωπες, τα sms και τα σημειώματα

4press