Συνεντεύξεις

Το πρώτο μωρό της δεκαετίας είναι από το Αίγιο!

Ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3 κιλών και 440 γραμμαρίων είναι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε το 2020 στην Ελλάδα και η πρώτη γέννηση για την νέα δεκαετία. Και τι πιο… γούρικο για την περιοχή, καθώς ο τρισχαριτωμένος μικρός είναι από το Αίγιο!

΄΄Η μητέρα από το Αίγιο μεταφέρθηκε εσπευσμένα με πόνους στο μαιευτήριο «Ιασώ» στην Αθήνα΄΄, όπως μετέφερε στο protionline.gr η γιατρός της, γυναικολόγος- μαιευτήρας Αντιόπη Κομνηνού, προσθέτοντας: ΄΄Τελικώς, στις 12.15 ακριβώς, ήρθε στον κόσμο ο μικρός σκορπίζοντας σε όλους χαρά. Είναι πρωτότοκος, το πρώτο παιδί της οικογένειας και χαίρει άκρας υγείας΄΄! Στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν μία ακόμη γέννα για την έμπειρη γιατρό, αλλά ένα… ρεκόρ καθώς κράτησε στα χέρια της τον… πρώτο Έλληνα που ήρθε στον κόσμο το 2020, ανοίγοντας έτσι αισιόδοξα τη νέα δεκαετία.

Η μητέρα, πανευτυχής δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη και χαρούμενη που έφερε στον κόσμο το πρώτο μωρό της νέας δεκαετίας, ενώ δέχθηκε πληθώρα ευχών. ΄΄Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενη που γέννησα το πρώτο μωράκι για το 2020. Ήρθα με πόνους μαζί με την γυναικολόγο μου κ. Αντιόπη Κομνηνού από την περιοχή του Αιγίου. Γέννησα με φυσιολογικό τοκετό. Εύχομαι σε όλες τις μανούλες του κόσμου να γεννήσουν με αυτό τον τρόπο που γέννησα εγώ΄΄, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Related posts

Ο νεαρός γιατρός παίζει μουσική με την κιθάρα στο τραυματισμένο κουταβάκι & γίνεται viral

4press

Οι Πόρτες της Ηλείας από τη Δυτική Αχαΐα

4press

Λάκης Παπαδόπουλος για Λαυρέντη Μαχαιτίτσα: «Σήμερα πονάει, τσούζει πιο πολύ – Δεν ξέρω αν μπορώ να πάω στην κηδεία» – Το τραγούδι που ξεχωρίζει

4press