Συνεντεύξεις

Χωρίς νερό το Λιμνοχώρι: “Υδροκέφαλος” κατέβασε τους διακόπτες της ΔΕΗ

Χωρίς νερό έμεινε τη Δευτέρα το απόγευμα και για αρκετές ώρες το Λιμνοχώρι με αποτέλεσμα να υποστούν για ακόμα μια φορά μεγάλη ταλαιπωρία αγρότες, μόνιμοι κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής. Αιτία αυτή τη φορά, όπως αποκαλύφθηκε, στη συνέχεια ήταν η κίνηση ενός “υδροκέφαλου” να κλείσει για άγνωστο λόγο τους διακόπτες από το ρολόι της ΔΕΗ.

Το πρόβλημα λύθηκε μετά από επικοινωνία του προέδρου της τοπικής κοινότητας Σαράντη Γκόβα με τη δημοτική αρχή, η οποία έστειλε τεχνικούς για να εξετάσουν την κατάσταση. Ύστερα από έρευνες ηλεκτρολόγος του Δήμου διαπίστωσε ότι κάποιος είχε κατεβάσει τους διακόπτες με αποτέλεσμα να σταματήσει η παροχή νερού.

“Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Μετά από δεκάδες τηλεφωνήματα συγχωριανών μου και με τη βοήθεια του Δήμου Δυτικής Αχαΐας διαπιστώσαμε ότι δεν επρόκειτο για κάποια διακοπή νερού, όπως έχουμε ανά διαστήματα, αλλά για μια πράξη που μόνο απορία προκαλεί για το κίνητρο του δράστη”, ανέφερε ο κ. Γκόβας.

Related posts

Ο Στέλιος Τσιμπλοστεφανάκης μιλά στη 4press για την υποψηφιότητά του με την παράταξη “Πρωτεύουσα ξανά” του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

4press

Κ. Παλαιολόγος:”O Δήμος Δυτικής Αχαΐας δεν έχει δώσει λύσεις στους αγρότες!”

4press

Τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα: Η αισθητικός Δήμητρα Βαμβακούση έδωσε την λύση!

4press