Συνεντεύξεις

Jennifer Lopez: Η αποστομωτική απάντηση της σταρ σε follower που της χρέωσε ότι έχει κάνει πολλά botox!

Η Jennifer Lopez  μπορεί να είναι 50 χρόνων ωστόσο παραμένει μια από τις πιο όμορφες και αισθησιακές γυναίκες. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα δημοσιεύει συχνά στον λογαριασμό της στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να διαφημίσει τη νέα σειρά καλλυντικών της ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που αμφιβάλλουν για το πόσο αψεγάδιαστη είναι.

https://www.instagram.com/tv/CKFecOZpEeL/?utm_source=ig_web_copy_link

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η 51χρονη Lopez δημοσίευσε ένα βίντεο που δοκιμάζει ένα από τα προϊόντα της και στο οποίο λέει: «Εντάξει, μόλις έβγαλα τη μάσκα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να δω ούτε μια γραμμή στο πρόσωπό μου. Νιώθω ότι αφαιρέθηκαν 10 χρόνια από το πρόσωπό μου.»

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση μιας follower της που υποστήριξε πως το ότι δε βλέπει γραμμές στο πρόσωπό της οφείλεται σε μια σειρά από μπότοξ που έχει κάνει.

Αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από την star που έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της γράφοντας: «Αυτό είναι το πρόσωπό μου. Έχω πει 500 εκατομμύρια φορές ότι δεν έχω κάνει ούτε botox, ούτε κάποια άλλη επέμβαση. Πάρε κι εσύ κάποιο προϊόν JLO Beauty και νιώσε όμορφη!! Και θα σου πω κι ένα άλλο μυστικό: Δοκίμασε να αφιερώσεις χρόνο για να είσαι πιο θετική και ευγενική και μη ρίχνεις τους άλλους, έτσι θα είσαι πιο όμορφη!»

Related posts

Πώς μπορεί η μουσική να επηρεάσει την ενεργητική ακρόαση;

4press

O Περικλής Δουζδαμπάνης στο “ΠΡΟΦΙΛ”

4press

H Άννα Κορτέση στις “Βιογραφίες”: “Ο εθελοντισμός σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη”

4press