Τεχνολογία & Επιστήμη

Ξεκαρδιστικός ο Τάκης Ζαχαράτος! Έγινε Ματίνα Παγώνη: Καταλαβαίνω ότι συγκαήκατε από την καναπεδίλα αλλά… Απόκριες δεν κάνουμε (βίντεο)

Ότι και να πούμε είναι λίγο!

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι απλά υπέροχος! Μεταμορφώθηκε σε Ματίνα Παγώνη και μας είπε ότι φέτος δεν κάνουμε Απόκριες. Το βίντεο που ανέβασε είναι ξεκαρδιστικό.

Το ότι ο Τάκης Ζαχαράτος είναι θεούλης το γνωρίζαμε. Άλλωστε ο ίδιος συχνά πυκνά μεταμορφώνεται  σε κάποιο διάσημο πρόσωπο είτε από τον χώρο της τέχνης ή από αυτόν της πολιτικής.

Αυτή τη φορά λοιπόν έγινε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ  και το αποτέλεσματα ήταν απλά υπέροχο.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram, φορώντας μια ξανθιά περούκα, κόκκινο κραγιόν και ένα κίτρινο σακάκι απαντά στην ερώτηση του «δημοσιογράφου» για το αν θα κάνουμε φέτος Απόκριες.

Με ύφος σχεδόν θυμωμένο και με αγανάκτηση που παρά τα μέτρα δεν καθόμαστε στο σπίτι ο Ζαχαράτος απαντά μεταξύ άλλων “καταλαβαίνω ότι συγκαήκατε από την καναπεδίλα”.

https://www.instagram.com/p/CJ6oVpmMUW7/?utm_source=ig_web_copy_link

Στον λογαριασμό του στο Instagram μάλιστα ανέβηκαν δύο βίντεο, στα οποία μας λέει με λίγα – αλλά ξεκαρδιστικά – λόγια ότι φέτος Απόκριες δεν κάνουμε. Απολαύστε τον!

Related posts

Ανακαλύφθηκε το πιο μακρινό κβάζαρ, με μία απρόσμενα θηριώδη μαύρη τρύπα στο κέντρο του

4press

Το Netflix ετοίμασε Ντοκιμαντέρ για τον Πελέ

4press

Τα smartphones στα οποία θα σταματήσει να λειτουργεί το WhatsApp το 2021 (pics)

4press