Υγεία & Fitness

Βραβεύτηκε το “Ολύμπιον”

Το βραβείο “TREASURES OF GREEK TOURISM 2019” απέσπασε η Γενική Κλινική Ολύμπιον στην εκδήλωση, που αποτελεί πλέον θεσμό για τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν στην πορεία τους σε σχέση με την προσφορά τους στον τουρισμό και πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2019 από την εκδοτική εταιρεία New Times σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να επιβραβεύσει τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες τουριστικές επιχειρήσεις, που με το έργο τους προωθούν την θετική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Σ’ αυτή την τελετή, όπου πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, συμμετείχαν οι δυναμικότερες επιχειρήσεις του κλάδου.

Το βραβείο για τη Γενική Κλινική “Ολύμπιον” παρέλαβε η Υπεύθυνη ανάπτυξης σχέσεων και συνεργασιών κ. Τζίνα Γιαννοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης διεθνών ασθενών που διαθέτει η κλινική.

Η Γενική Κλινική ΟΛΥΜΠΙΟΝ διαθέτει Τμήμα Εξυπηρέτησης Διεθνών Ασθενών το οποίο παρέχει πληροφορίες και υποστήριξη σε διοικητικά θέματα, σε ασθενείς από όλο τον κόσμο. Οι ασθενείς που αναζητούν ιατρική περίθαλψη στην Ελλάδα μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γενική Κλινική ΟΛΥΜΠΙΟΝ σε 24ωρη βάση και να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υγειονομική περίθαλψη σε όλα τα στάδια της θεραπείας τους. Με πολύγλωσσο προσωπικό και συμφωνίες με όλες τις γνωστές Διεθνείς Ασφαλιστικές και Εταιρείες Αρωγής, στις εγκαταστάσεις της ΟΛΥΜΠΙΟΝ, είναι δυνατό να γίνει διαχείριση όλων τα διοικητικών θεμάτων για λογαριασμό των ασθενών, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν απόλυτα στη θεραπεία τους.


Επίσης, οι εγκαταστάσεις της ΟΛΥΜΠΙΟΝ είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2015, για την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και για την άριστη υποδομή των κτιρίων και τον τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Related posts

9 φυσικά κατασταλτικά που κόβουν την όρεξη και να χάσετε τα περιττά κιλά

4press

Ο Σπύρος Σούλης μας δίνει την πιο τέλεια DIY Κρέμα Σύσφιγξης για Τέλειους Γλουτούς – Φτιάξτε τη στο λεπτό!

4press

Γιατί δεν πρέπει να κοιμόμαστε με ανεμιστήρα, όταν έξω έχει πολύ ζέστη

4press